Michael og Hussnedkeren A/S fik sin nuværende form i 2016, da Hussnedkeren ApS og Michael Tømrer og Snedker ApS forenede kræfterne i én fælles virksomhed. Siden er antallet af arbejdsopgaver og medarbejdere vokset.

 I dag har Michael og Hussnedkeren A/S lokationer i Trustrup, Ebeltoft og Aarhus og beskæftiger knap 30 medarbejdere, som arbejder med alle former for tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver – primært på Djursland og i Aarhus-området.

Vores historie

2022

Autoriseret kloakmestervirksomhed

Med ansættelsen af Peter Hviid Helbo Poulsen fulgte muligheden for at søge autorisation som kloakmestervirksomhed. I midten af maj 2022 kom godkendelsen fra Sikkerhedsstyrelsen i hus.

Læs nyheden ‘Lokale tømrere – nu også autoriseret kloakmestervirksomhed‘.

2021

Gazellevirksomhed for første gang

387 procent vækst på fire år har udløst en gazelle-pris fra Børsen til Michael & Hussnedkeren A/S. Den officielle gazellekåringen for Region Midtjylland blev afholdt i Musikhuset Aarhus den 24. november 2021. Her havde tømrermestrene Michael Overgaard og Mads Rytter blandt andet selskab af repræsentanter fra ledelse og administration, bestyrelsesmedlemmer samt virksomhedens tre første ansatte: Tømrersvendene Henrik Kæmpe, Frank Hansen og Magnus Lave Olsen.

Læs mere om firmaets første Gazelle-pris.

2021

Allerførste lærlinge udlært

Tømrerlærlingene Dennis Hansen og Magnus Lave Olsen blev som de første nogensinde udlært hos Michael & Hussnedkeren A/S i september 2021.

Læs om svendestykkerne og hvordan de klarede svendeprøverne.

2021

Udvider bestyrelsen

Kai Rørbæk Christensen (DS Flexhal) tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem hos Michael & Hussnedkeren A/S. Ud over Kai Rørbæk Christensen består bestyrelsen nu af bestyrelsesformand Lene Skovsgaard Sørensen, Mads Rytter og Michael Overgaard.

2020

Etablerer entreprenørafdeling

Med topmoderne entreprenørmaskiner og veluddannet mandskab etablerer Michael og Hussnedkeren A/S egen entreprenørafdeling i starten af 2020 .

Læs mere om entreprenørarbejde hos Michael og Hussnedkeren A/S.

2019

Udvider med afdeling i Aarhus

Opgavemængden i Aarhus-området vokser. Det får i 2019 Michael og Hussnedkeren A/S til at udvide med et afdelingskontor på Arresøvej 11A i Risskov i det nordlige Århus.

Aarhus-afdelingen deler adresse med elinstallatøren NMT El-Service, som Michael og Hussnedkeren A/S ofte samarbejder med.

2019

Fra ApS til A/S

Michael & Hussnedkeren ApS skifter navn til Michael & Hussnedkeren A/S. I den forbindelse indtræder Lene Skovsgaard Sørensen som formand for bestyrelsen.

2016

To tømrermestre slår sig sammen

Michael Tømrer & Snedker ApS og Hussnedkeren ApS forener kræfterne, da de to firmaer 23/03-2016 slår sig sammen under navnet Michael og Hussnedkeren ApS. Målet er at forbedre muligheden for at løfte større opgaver på Djursland og i Aarhus-området samt at skabe et stærkere fundament for udvikling og vækst.

Stifterne, Michael Overgaard og Mads Rytter, kender i øvrigt hinanden særdeles godt, idet de har arbejdet sammen som tømrersvende, før de stiftede det fælles firma.

2015

Michael Tømrer & Snedker ApS

I Ebeltoft starter Michael Overgaard virksomheden Michael Tømrer &  Snedker ApS, hvor han udfører tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med renoveringer, ombygninger, tilbygninger og nybyggerier.

Michael har tidligere arbejdet hos Tømrermester Sejersen og Rytters Tømrerfirma.

2014

Hussnedkeren ApS

I 2014 starter Mads Rytter tømrer- og snedkervirksomheden Hussnedkeren ApS i Lyngby ved Trustrup på Djursland, hvorfra han udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver.

Tidligere har Mads arbejdet som tømrer hos Aalsrode Tømrerfirma A/S og Rytters Tømrerfirma.

Spørg os om

Tømrer- og snedkerarbejde
Entreprenørarbejde
Containerløsninger

Vi har altid en dygtig håndværker i nærheden af dig.

Vil du vide mere om Michael og Hussnedkeren A/S?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Mads Rytter Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Skriv til os