Michael og Hussnedkeren A/S leverer tømrerarbejde, snedkerarbejde og entreprenørarbejde med fokus på kvalitet og høj service til både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige virksomheder. Vi bygger på et stærkt fundament af dygtige medarbejdere med høj faglighed og solid erfaring.

Kernekompetencerne er tømrerarbejde og snedkerarbejde

Hos Michael og Hussnedkeren A/S er vores kernekompetencer traditionelt tømrerarbejde og snedkerarbejde.

Siden virksomhedens opstart i 2016 har vi arbejdet med alt fra småreparationer over forsikringsskader og etablering af badebroer til opførelse af nye huse og tilbygninger – blandt andet på fredede bygninger.

De mange forskellige opgaver og byggeprojekter har udviklet os som håndværkere og som virksomhed.

Egen entreprenørafdeling

Senest har Michael og Hussnedkeren A/S investeret i topmoderne entreprenørmaskiner og erfarne anlægsfolk, som udfører alle slags anlægs- og entreprenøropgaver på Djursland og i Århus.

Få mere at vide om vores kompetencer

Læs mere om vores kernekompetencer tømrerarbejde og snedkerarbejde, bliv klogere på vores kompetencer inden for entreprenøropgaver – og kontakt os, hvis du har en opgave eller et større byggeprojekt i tankerne, som du mangler sparring på eller hjælp til.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.