Samarbejdsformer

Byggeri – uden bøvl. Hos os er målet, at byggesager lykkes. Til tiden, til prisen og med god dialog. Altid og uanset samarbejdsform.

Michael & Hussnedkeren A/S har størrelsen, kompetencerne og erfaringen til at samarbejde omkring byggeprojekter i både totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise og som underentreprenør hos både private boligejere, sommerhushusejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vælg mellem flere samarbejdsformer

Når du skal i gang med et byggeprojekt, skal du vælge mellem flere forskellige entrepriseformer. Der er forskel på, hvad de enkelte samarbejdsformer indebærer – de mest gængse er:

Vi skaber overblik

Uanset samarbejdsform, omfang og kompleksitet på din byggesag stræber vi altid efter at skabe overblik over økonomi, faser, tidsrammer, deadlines samt de tekniske og håndværksmæssige detaljer.

På den måde bidrager vi til, at dit byggeri forløber uden misforståelser, unødvendige omkostninger og skuffelser fra start til slut.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.

I tvivl om samarbejdsform på dit byggeprojekt?

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri.