Udlejning af entreprenørmaskiner Djursland og Århus

Skal du for eksempel flytte en større mængde jord, skabe fundamentet til en ny garage eller græsplæne, lægge ny indkørsel, flytte materialer eller grave hul til havetrampolinen? Det kan være en uoverskuelig opgave at stå alene med en jord- eller anlægsopgave – og derfor kan det være en god idé at leje en entreprenørmaskine med en erfaren fører.

Udlejning af entreprenørmaskiner-Djursland-Rønde-Ebeltoft
Udlejning af entreprenørmaskiner-Djursland-Ebeltoft-Aarhus
Udlejning af entreprenørmaskiner-Trustrup-Lyngby-Grenå
Udlejning af entreprenørmaskiner-Aarhus-Rønde-Ebeltoft

Udlejning af maskiner til mange typer opgaver

Hos Michael og Hussnedkeren A/S har vores entreprenørafdeling en række forskellige maskiner, som vi udlejer med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode i Østjylland, deriblandt Grenaa, Trustrup, Ebeltoft og Aarhus.

Vores maskinudlejning med fører kan bruges til eksempelvis:

 • Jordarbejde
 • Anlægs- og belægningsarbejde
 • Nedbrydning

Hos os får du professionelle og topmoderne entreprenørmaskiner samt en erfaren fører. På den måde får du din opgave klaret hurtigere og lettere.

Vil du vide mere maskinudlejning med fører?

Vi udlejer blandt andet følgende typer entreprenørmaskiner med fører:

 • Minilæsser
 • Minigraver
 • Gravemaskine
 • Gummiged
 • Traktor og vogn til jordkørsel

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit entreprenørarbejde – eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 for at få en uforpligtende snak om udlejning af entreprenørmaskiner med fører.

Vi ser frem til at give et bud på, hvordan dit entreprenørarbejde kan løses mest effektivt. Vi dækker hele Djursland og Århus-området.

Kvalitet i fokus

Vi ved, at det bedst kan betale sig at holde materiel og værktøj i pæn og ordentlig stand – så holder det længere og er altid klar til at tage fat. Derfor er entreprenørmaskinerne hos Michael og Hussnedkeren A/S altid velholdte og serviceret.

Samme tankegang har vi, når det kommer til vores mandskab. Alle vores medarbejdere er erfarne og har de rette uddannelser og kurser. Har du brug for at leje en maskine med en kompetent fører, så kontakt Michael og Hussnedkeren A/S allerede i dag!

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

  Skal vi kontakte dig?

  Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.