Renovering

Trænger et enkelt værelse eller hele dit hus til en mindre eller større renovering? Uanset omfanget af renovering, så kan vi hos Micheal & Hussnedkeren A/S hjælpe dig.

Få hjælp til renovering af erfarne håndværkere

Slid på bygninger forekommer helt naturligt i dagligdagen. Sommetider kan renovering være nødvendig for at sikre, at bygningen kan holde fremover. Andre gange kan renovering være en fornuftig og bæredygtig løsning – for hvorfor udskifte til nyt, når det basale fungerer?

En renovering kan give fornemmelsen af nyt til en mere fordelagtig pris. Vi kan hjælpe med renovering af hele bygningen – for eksempel værelser, køkken, stue, tag, terrasser, vinduer, døre osv.

Alle opgaver udføres af vores erfarne håndværkere, som har de rette færdigheder til at løse enhver form for renoveringsopgave. Vi har gennem mange år hjulpet både private kunder, erhverv og offentlige institutioner med bygningsrenoveringer på Djursland, i Aarhus, i Ebeltoft og i Grenå.

Kvalitetsmaterialer sikrer et godt resultat

Hos Michael & Hussnedkeren A/S lægger vi stor vægt på at levere et færdigt resultat, der lever op til dine forventninger. Derfor benytter vi til enhver form for opgave kvalitetsmaterialer, så din renovering kan holde i mange år.

Samtidig vil vi altid gerne levere netop det resultat, som du ønsker. Derfor tager vi os god tid til at høre om dine idéer, før selve arbejdet påbegyndes. På den måde kan vi lettest gøre dine ønsker til virkelighed.

Behov for assistance til renovering i din bygning?

Vi står til enhver tid klar til at rådgive, guide og svare på alle dine spørgsmål omkring renoveringsopgaver.

Vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Så kontakt os og få en uforpligtende snak om netop dine tanker om renovering. Vi giver gerne gode råd og hører på dine idéer, så vi sammen kan finde frem til en god løsning på dit projekt.

Vi arbejder med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men udfører renoveringsopgaver i hele Danmark. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om dit ombygningsprojekt.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder