Fagentreprise

Godt håndværk og effektiv styring af fagentreprisen

Foruden tømrer- og snedkeropgaver løfter Michael & Hussnedkeren A/S også fagentrepriser inden for entreprenørfaget.

I fagentreprise tager vi os af tømreropgaver, snedkeropgaver og entreprenøropgaver i forbindelse med både nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer. Vi har også erfaring med storentrepriser, hvor vi sammensætter et hold af kompetente underentreprenører fra vores netværk. Som fagentreprenør har vi – som altid – fokus på kvalitetshåndværk, effektiv styring og god dialog, så byggesagen kommer sikkert i mål.

Fagentreprise eller hovedentreprise?

Som bygherre kan du vælge mellem forskellige entrepriseformer.

Vælger du at bygge i fagentreprise, skal du som bygherre selv indgå aftaler med, styre og koordinere de nødvendige fagentreprenører – for eksempel tømrer, snedker, murer, VVS’er og elektriker. Fagentreprenørerne står hver for sig for udførelsen af opgaverne inden for eget fag og er kontraktmæssigt uafhængige.

Alternativt kan du for eksempel vælge at bygge i hovedentreprise, hvor hovedentreprenøren påtager sig ansvaret for byggeriets byggeledelse fra A til Z.

Hvordan stiller forskellige samarbejdsformer dig?

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.