Træbyggeri

Spørg Michael & Hussnedkeren A/S, hvis du ønsker kompetent rådgivning og professionelle løsninger inden for træbyggeri. Vi har solid erfaring med at opføre hele eller store dele af nybyggerier i træ.

Som byggemateriale har træ klimamæssige fordele. At bygge i træ gør derfor en positiv forskel for klimaet og vores fælles fremtid. Desuden sparer træhusbyggeri ofte både tid og penge. Hos Michael & Hussnedkeren A/S er vi specialister i at bygge sommerhuse, helårsboliger og andre bygninger i træ.

Overvejer du træbyggeri?

Skal du bygge nyt? Så er det værd at overveje træbyggeri.

Der er flere fordele:

 • Træ er en vedvarende og klimavenlig ressource
  Et af de mest bæredygtige byggematerialer, der findes, er træ. Mens træ vokser optager det CO2 – og når det rådner frigives CO2. Træ brugt som byggemateriale lagrer CO2. Samtidig er det en naturlig og vedvarende ressource, som kræver meget lidt energi at producere.

  Træ er et yderst velegnet materiale til bærende konstruktioner. Derfor kan det fungere som erstatning for mere energitunge materialer som stål og beton.

  Bygninger opført i træ kan relativt let ombygges og simple konstruktionsteknikker betyder, at træbyggerier er nemme at adskille og genanvende, når behovet senere opstår. Desuden er klimaaftrykket normalvis langt lavere med træ som byggemateriale sammenlignet med beton og stål.

 • Kortere byggetid
  Generelt set er det hurtigere at opføre et råhus i træ frem for i beton – blandt andet fordi, man undgår tørretider og er langt mindre afhængig af vejrmæssige forhold. Derfor åbner træbyggeri mulighed for at spare både tid og penge.

 • Høj kvalitet
  Træbyggeri fra Michael & Hussnedkeren A/S består oftest af præfabrikerede elementer, som vi producerer indendørs på vores eget værksted. Det sikrer minimal risiko for fugt i den færdige bygning. Samtidig giver det en mere effektiv byggeproces, fordi vi kan forberede arbejdet meget præcist og dermed undgå langt de fleste uforudsete overraskelser på byggestedet.

 • Behageligt indeklima
  Træ har gode isoleringsegenskaber. Mange beboere/brugere oplever et mere behageligt indeklima i træbyggerier.

Solid erfaring med træbyggeri

Træbyggeri er en spidskompetence hos Michael & Hussnedkeren A/S. Vores solide viden og erfaring bygger på en lang række udførte projekter, hvor for eksempel de bærende konstruktioner er lavet i træ eller bygningerne er opført med præfabrikerede træelementer.

For både private, erhverv og offentlige kunder kan vi opføre hele eller store dele af nye bygninger i træ. Spørg os om blandt andet:

 • Sommerhuse
 • Helårsboliger
 • Offentlige institutioner
 • Erhvervs- og industribyggerier

Træbyggeri tilpasset dine ønsker

Hos Michael & Hussnedkeren A/S laver vi selv konstruktionstegninger og fremstiller træelementer såsom ydervægge, skillevægge og tagelementer på eget værksted.

Det betyder, at vi kan tilpasse dit træbyggeri helt efter dine ønsker og behov.

Træbyggerier leverer Michael & Hussnedkeren A/S både som råhus, hvor du selv står færdiggørelsen – og som færdigt byggeri 100 % klar til brug.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Få en snak om træbyggeri hos dig

Inddrag Michael og Hussnedkeren A/S, hvis du overvejer at bygge nyt. Vi er klar til at rådgive dig omkring valg af materialer og mulige løsninger, så dine drømme om en ny bygning i træ kan blive til virkelighed. Kontakt os, og lad os høre mere om dine ønsker og behov.

Vi arbejder med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men udfører arbejde i hele Danmark. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97  og få en snak om dit træbyggeri.

Du kan også skrive til os via vores tilbudsformular >>.