Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller skal du bygge helt nyt? Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om alle typer tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver.

Vi tilbyder_Tømrer-og snedkerarbejde-Michael og Hussnedkeren

Tømrer- og snedkerarbejde

Som tømrer- og snedkervirksomhed leverer vi kvalitetshåndværk og professionel rådgivning til private, erhvervskunder og offentlige virksomheder.

Entreprenørarbejde

Vi har topmoderne entreprenørmaskiner og veluddannet mandskab med solid erfaring. Spørg os om store og små anlægs- og entreprenøropgaver.

Vi tilbyder_Containerløsninger-Michael og Hussnedkeren

Containerløsninger

Michael og Hussnedkeren A/S udlejer og sælger containere til både private og erhverv. Spørg os også om specialindrettede containere.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Mads Rytter Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.