Salg af container

Overvejer du at købe din egen container, så kontakt Michael og Hussnedkeren A/S. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af standard containere til forskellige formål.

Renovering, ombygning eller nybyggeri?

Hos Michael og Hussnedkeren A/S kan du både købe isolerede og uisolerede tomme containere til stort set alle formål.

Spørg os, hvis du er på udkig efter at købe en container. Normalvis kan vi levere containere i følgende størrelser:

  • 8 fod containere
  • 20 fod containere
  • 40 fod containere

Vil du købe en container?

Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig om forskellige containerløsninger – kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Vil du hellere leje en container?

Uanset hvad din situation er, kan vi levere en containerløsning, som matcher dine ønsker. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af standard containere til udlejning. Kontakt os – vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette containerløsning til dig.

Kontakt Michael og Hussnedkeren A/S – vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette containerløsning til din aktuelle situation.

Få produceret en special container skræddersyet behovet hos dig

Er du på udkig efter en special container, som er indrettet præcist efter behovet hos dig? Her kan Michael og Hussnedkeren A/S også hjælpe dig.

Vi producerer og leverer specialindrettede containere til mange forskellige formål.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?