Træterrasse

Drømmer du om ny træterrasse? En terrasse skal matche husets arkitektur, havens indretning og de øvrige omgivelser.

Terrasser i træ er ét af specialerne hos Michael & Hussnedkeren A/S. Vi har fokus på at lave flotte træterrasser i høj kvalitet med lang levetid. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med den løbende vedligeholdelse af din nye træterrasse.

Lad os hjælpe med ny træterrasse.

Ny træterrasse efter dine ønsker

Michael & Hussnedkeren A/S bygger træterrasser i alle former og størrelser. 100 % tilpasset dine ønsker og behov – og med stor respekt for arkitekturen, haven og de øvrige omgivelser.

At lave ny terrasse i træ giver mange muligheder for lækre designmæssige detaljer og praktiske løsninger som for eksempel indbygget lys, område til udebruser og spa i terrassen.

Vi sigter altid efter at lave træterrasser med lang levetid, som du kan have glæde af i mange år. Vi rådgiver dig naturligvis både om materialer, designmuligheder og den løbende vedligeholdelse af din nye træterrasse – for eksempel i form af rensning og algebehandling

Inspiration til træterrasse

Ved du allerede præcis, hvordan din nye træterrasse skal se ud?

Eller har du brug for gode råd og vejledning?

Vi giver gerne vores bud på, hvad der vil være en optimal løsning hjemme hos dig.

Vi har vores udgangspunkt og vante gang i området omkring Djursland, Grenaa, Ebeltoft og Aarhus.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Byg ny træterrasse med Michael & Hussnedkeren A/S

Drømmer du om en lækker terrasse i træ, hvor du kan nyde sommerdage og sommeraftener i godt selskab? Lad os gøre dit projekt til virkelighed.
Udfyld vores kontaktformular og tag første afklarende skridt i processen. Vi glæder os til at høre fra dig.