Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Ledige stillinger: Vi søger flere medarbejdere

Ledige stillinger

Er tiden inde til nye udfordringer? Vil du være en del af et stærkt hold, der går hele vejen for både kunderne og kollegaerne? Så tøv ikke – måske er det lige dig, Michael & Hussnedkeren A/S står og mangler til opgaver på Djursland og i Aarhus-området.

Netop nu er vi på udkig efter flere dygtige kollegaer, som kan være med til at styrke holdet hos Michael & Hussnedkeren A/S. 

Ledige stillinger:

 

Tømrersvend til opgaver Djursland og Aarhus – gerne makkerpar

Du er uddannet tømrer, har minimum et par års erfaring og leverer kvalitetshåndværk. Desuden er du serviceminded og god til at tale med kunder.

Læs stillingsopslaget her >>

 

Projekt- og byggeleder (STILLINGEN ER BESAT)

Du er en erfaren projekt- og byggeleder med en byggeteknisk uddannelse og tømrerbaggrund.

 

Lager- og værkstedsmedarbejder (STILLINGEN ER BESAT)

Som lager- og værkstedsmedarbejder hos Michael & Hussnedkeren A/S gør du arbejdsdagene lettere for dine kollegaer og holder 100 % styr på vores lager, værksted og værktøj.

Medarbejder til entreprenøropgaver (STILLINGEN ER BESAT)

Du har erfaring fra entreprenørbranchen med særlig interesse for støbning og armering af beton – og helt klar på afvekslende og selvstændige opgaver på Djursland og i Aarhus-området.

 

Kontakt os!

Lyder én af de ledige stillinger interessant for dig? Giv Michael Overgaard et kald på telefon 20 99 05 97 og få en uformel snak om jobmuligheder hos os.

Ledige stillinger

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.

Julehilsen 2022

Michael og Hussnedkeren A/S ønsker glædelig jul og godt nytår. Årets julehilsen – en dejlig anledning til at se tilbage og binde sløjfe på året,

Læs mere »