Erhvervskunder

Vi løser alle typer af tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver for erhvervskunder – altid med fokus på høj kvalitet og service.

Som erhvervskunde hos Michael og Hussnedkeren A/S er du sikret en professionel samarbejdspartner i alle typer opgaver inden for tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde. Vi leverer altid prisrigtige løsninger til den aftalte tid og kvalitet.

En stærke samarbejdspartner

Michael og Hussnedkeren A/S tilbyder et stærkt lokalkendskab på hele Djursland og i Århus-området. Med en bred vifte af håndværksmæssige kompetencer målrettet erhvervskunder er vi en stærk samarbejdspartner på reparationsopgaver, renoveringer, ombygninger, tilbygninger og nybygninger hos virksomheder.

Gennem samarbejde med underentreprenører arbejder vi også gerne som hoved- eller totalentreprenør, hvor vi påtager os det fulde ansvar for et projekt.

Spørg os om

Tømrerarbejde
Snedkerarbejde
Entreprenørarbejde

Vi har altid en dygtig håndværker i nærheden af dig.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Mads Rytter Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Skriv til os