Kloakarbejde af autoriseret kloakmester

Autoriseret kloakmester

Mangler du en professionel og autoriseret kloakmester til at klare dit kloakarbejde i nærheden af Ebeltoft, Grenaa og Aarhus? Så er Michael og Hussnedkeren A/S klar til at hjælpe dig med alle former for kloakarbejde.

Alle former for kloakarbejde

Som autoriseret kloakmestervirksomhed kan Michael & Hussnedkeren A/S tilbyde kunderne alle former for kloak- og afløbsarbejde.

Spørg os, når det handler om blandt andet:

  • Projektering af kloakanlæg
  • Nyanlæg og reparation af kloak
  • Kloakrenovering
  • Dræningsopgaver, omfangsdræn og faskiner
  • Samletanke og nedsivningsanlæg
  • Regnvandsanlæg til toiletskyl og tøjvask

 

Og mange andre typer entreprenøropgaver. Vi udfører kloakarbejde for både private husejere, virksomheder og offentlige institutioner.

Autoriseret kloakmester med garanti

Uanset om det gælder nyanlæg af kloak eller reparation af eksisterende kloakker, så kræver loven, at arbejdet udføres af en autoriseret kloakmester.

Michael & Hussnedkeren A/S er autoriseret kloakmester og optaget i Sikkerhedsstyrelsens register med autorisationsnummer KFUL-16020. Autorisationsregisteret er tilgængeligt for alle, der ønsker at tjekke, om en virksomhed har autorisation inden for kloak.

Ansvaret for at loven bliver overholdt i forbindelse med kloakarbejde ligger hos bygherren/husejeren. Benytter du Michael & Hussnedkeren A/S som autoriseret kloakmester påtager vi os ansvaret for at installationen er i korrekt og forsvarlig stand samt at alle nødvendige tilladelser er indhentet.

Find Michael & Hussnedkeren A/S i autorisationsregisteret >> 

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om kloakarbejde og andre entreprenøropgaver

Som autoriseret kloakmester udfører Michael og Hussnedkeren A/S både kloakarbejde for private husstande, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi giver dig gerne rådgivning og et tilbud på en løsning, når vi har hørt mere om dine ønsker og behov. Vores arbejde udføres med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men vi udfører også arbejde andre steder i Danmark. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om din entreprenøropgave.