Leje af container

Mangler du lagerplads i virksomheden? Eller måske opbevaring af indboet, mens din bolig er under ombygning eller renovering?

Leje af container Udlejning
Leje af container udlejning af container
Leje af container lås
Leje af container isoleret

Lej en container

Hos Michael og Hussnedkeren A/S kan du leje både isolerede og uisolerede tomme containere til stort set alle formål i kortere og længere perioder.

Spørg os, hvis du er på udkig efter leje af container. Vi er normalvis leveringsdygtige i:

  • 8 fod containere
  • 20 fod containere
  • 40 fod containere

Vil du vide mere om leje af container?

Er du på udkig efter en pålidelig leverandør inden for udlejning af standard containere, så kontakt Michael og Hussnedkeren A/S.

Vi sælger og udlejer mobile containerløsninger – levering og afhentning i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Vil du hellere købe din egen container?

Uanset hvad dit behov er, kan vi levere en containerløsning, som matcher dit behov. Vi sælger både tomme containere og containere med specialindretning.

Kontakt Michael og Hussnedkeren A/S – vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette containerløsning til din aktuelle situation.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om containerløsninger, tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.