Offentlige kunder

Som offentligt selskab, institution eller enhed er du hos Michael og Hussnedkeren A/S altid sikret en professionel samarbejdspartner.

Michael og Hussnedkeren A/S har vi gode erfaringer med at løse opgave for den offentlige sektor – blandt andet småreparationer, renoveringsopgaver og mindre byggeprojekter.

Vi arbejder gerne som både fagentreprenør og hoved- eller totalentreprenør, hvor vi i samarbejde med underentreprenører påtager os det fulde ansvar for et projekt.

Vi har altid fokus på optimal kvalitet og service.

Spørg os om

Tømrerarbejde
Snedkerarbejde
Entreprenørarbejde

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Mads Rytter Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for din organisation eller enhed?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.