Service, reparation og vedligeholdelse

Undgå dyre bygningsskader

Det er en fordel både økonomisk og tidsmæssigt at forebygge skader på bygninger, fremfor først at udbedre dem, når skaden er blevet alvorlig. Hos Michael & Hussnedkeren A/S udfører vi service, løbende vedligeholdelse og små reparationer hos private bolig- og sommerhusejere,  virksomheder, boligselskaber og offentlige virksomheder.

Løbende vedligeholdelse af bygninger forebygger alvorlige bygningsskader og sikrer god stand længst muligt.

Alle typer af service- og vedligeholdelsesopgaver

Michael & Hussnedkeren A/S udfører en bred vifte af service- og vedligeholdelsesopgaver. Herunder blandt andet eftersyn, reparation og udskiftning af tag, døre og vinduer og træterrasser. Desuden yder vi assistance med akut afdækning og udbedring i forbindelse med skader som følge af blandt andet indbrud, vandskader og storm.

For den professionelle kunde kan vi tilbyde at udarbejde en vedligeholdelsesplan for dine bygninger. Nøjagtig som vi naturligvis også gerne indgår serviceaftaler og står for den løbende vedligeholdelse af dine bygninger.

Ombygninger

Desuden assisterer Michael & Hussnedkeren A/S gerne med ombygninger, der sikrer, at din bygning også i fremtiden lever op til familiens eller virksomhedens behov. Herunder for eksempel omrokering af vægge, efterisolering eller nyindretning af kontor- eller butikslokaler.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Vi hjælper både private, erhverv og offentlige kunder med service- og vedligeholdelsesopgaver. Tag et kig på vores referencer. Her kan du se et udvalg af opgaver, som vi tidligere har løst.

Få mere at vide om service og vedligeholdelse

Vil du vide mere om service, reparation og vedligeholdelse af huse og bygninger, så kontakt os.