Byg sommerhus

Drømmer du om nyt sommerhus? Lad Michael & Hussnedkeren A/S bygge sommerhuset helt efter dine ønsker.

Vi bygger primært sommerhuse på Djursland omkring Ebeltoft, Grenaa og Aarhus, men opfører også fritidshuse andre steder i landet.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Det perfekte sommerhus

Er du på jagt efter det perfekte sommerhus, hvor er er plads til hele familien, venner, afslapning og hygge? Og har du helt specifikke krav til placering på grunden, antal kvadratmeter, planløsning og materialer?

Det kan være krævende og næsten umuligt at finde sommerhuset, der indfrier alle drømmene.

Derfor har vi hos Michael & Hussnedkeren A/S specialiseret os i at føre sommerhusdrømme ud i livet – præcis efter vores kunders ønsker og behov.

Nøglefærdigt sommerhus

Byg sommerhus på din måde med Michael & Hussnedkeren A/S som samarbejdspartner.

Vi har solid erfaring med at være hovedentreprenør på sommerhusprojekter. Derfor kan vi bygge et nøglefærdigt sommerhus lige efter dine ønsker – for eksempel i sommerhusområderne på Djursland omkring Ebeltoft og Grenå.

Med os som total- eller hovedentreprenør på dit byggeprojekt står Michael & Hussnedkeren A/S for alt – fra tegning af huset over ansøgning om tilladelser og eventuel rydning af grund og nedrivning af eksisterende sommerhus til opførelse og reetablering af udearealer.

Sommerhusbyggeri uden bekymringer

Med Michael & Hussnedkeren A/S som total- eller hovedentreprenør sikrer du dig et skræddersyet og nøglefærdigt sommerhus, der står fuldstændigt indflytningsklart, når du får overdraget nøglerne.

I tæt dialog med dig og din familie kan vi assistere med:

  • Udarbejdelse af tegninger af sommerhuset
  • Nedrivning af evt. eksisterende bygning
  • Rydning af grund
  • Indhentning af nødvendige byggetilladelser
  • Byggeledelse og opførelse af sommerhus
  • Installation af hårde hvidevarer, varmepumpe, solceller, ladestander mv.
  • Reetablering af have, indkørsel mv.

 

Vi sætter holdet af nøje udvalgte håndværkere, koordinerer sommerhusbyggeriet og sikrer, at økonomien på projektet ikke skrider.

Som bygherre kan du og din familie derfor slappe af under hele sommerhusbyggeriet. I skal kun sørge for at tage de rigtige valg for jer omkring planløsning, materialer og indretning af familiens nye samlingssted.

Bliv medbygger af sommerhus

Vil du gerne selv udføre en del af arbejdet i forbindelse med byggeriet af dit nye sommerhus? Det er også en mulighed, hvis du vælger Michael & Hussnedkeren A/S som samarbejdspartner.

Typisk leverer vi det færdige råhus, mens du som medbygger selv udfører for eksempel indvendigt tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde og reetablerer udendørsarealerne.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Byg sommerhus med Michael & Hussnedkeren A/S

Er du klar til en uforpligtende dialog omkring sommerhusbyggeri? Udfyld vores kontaktformular og tag første afklarende skridt i processen. Vi glæder os til at høre fra dig.