Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Lokale tømrere – nu også autoriseret kloakmestervirksomhed

Peter Hviid Helbo Poulsen er autoriseret kloakmester hos Michael & Hussnedkeren A/S

Michael & Hussnedkeren A/S har fået tilført nye kompetencer og kan nu også kalde sig autoriseret kloakmestervirksomhed.

Med moderne entreprenørmaskiner og veluddannet mandskab etablerede de lokale tømrermestre Michael Overgaard og Mads Rytter tilbage i 2020 egen entreprenørafdeling. I starten af 2022 bød de velkommen på holdet til endnu en erfaren entreprenør.

Den nye medarbejder hedder Peter Hviid Helbo Poulsen. Han kommer til Michael & Hussnedkeren A/S med flere års solid erfaring, som både faglært anlægsgartner og autoriseret kloakmester.

Godkendt til kloakarbejde

Med ansættelsen af Peter Hviid Helbo Poulsen fulgte muligheden for at søge autorisation som kloakmestervirksomhed. I midten af maj kom godkendelsen fra Sikkerhedsstyrelsen i hus.

»At vi er blevet autoriseret kloakmestervirksomhed betyder, at vi nu kan tilbyde kunderne alle former for kloakarbejde – for eksempel projektering af kloakanlæg, nyanlæg og dræningsarbejde«, siger tømrermester Michael Overgaard. Han fortsætter:

»Der kommer hele tiden nye krav og metoder på området blandt andet som følge af klimaforandringerne, som giver flere skybrud og oversvømmelser. Det stiller store krav til udførende entreprenører, og derfor er autorisationen et vigtigt skridt for os i forhold til videreudviklingen af dét forretningsben«.

Regelmæssig kontrol sikrer kvaliteten

Som autoriseret kloakmestervirksomhed er Michael & Hussnedkeren A/S nu optaget i Sikkerhedsstyrelsens register med autorisationsnummer KFUL-16020. Autorisationsregisteret er tilgængeligt for alle, der ønsker at tjekke, om en virksomhed har autorisation inden for kloak.

Inden for det første år vil en kontrolinstans godkendt af Sikkerhedsstyrelsen komme på eftersyn hos Michael & Hussnedkeren A/S. Herefter modtager kloakmestervirksomheden eftersyn i hvert andet år.

»Kontrolbesøgene er kundernes garanti for, at det kloakarbejde vi udfører er både lovmæssigt og kvalitetsmæssigt i orden«, slutter Michael Overgaard.

Find Michael & Hussnedkeren A/S i autorisationsregisteret >>  

Peter Hviid Helbo Poulsen er nyansat entreprenør og fremover fagligt ansvarlig for den nyerhvervede kloakautorisation hos Michael & Hussnedkeren A/S.

 
 
Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600

Om den nye autorisation som kloakmestervirksomhed:

At vi er blevet autoriseret kloakmestervirksomhed betyder, at vi nu kan tilbyde kunderne alle former for kloakarbejde – for eksempel projektering af kloakanlæg, nyanlæg og dræningsarbejde.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.