Afdelinger Trustrup, Ebeltoft og Aarhus: Tæt på kunderne i Østjylland

Med lokationer i både Trustrup, Ebeltoft og Aarhus er Michael og Hussnedkeren A/S aldrig mere end en halv times tid væk fra kunderne i Østjylland, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Tømrer Trustrup

Hovedkontor, Trustrup

Nygårdsvej 42
8570 Trustrup

Telefon: 60 14 63 65
mads@michaeloghussnedkeren.dk

Tømrer Ebeltoft

Afdelingskontor, Ebeltoft

Røndevej 15
8400 Ebeltoft

Telefon: 20 99 05 97
michael@michaeloghussnedkeren.dk

tømrer Aarhus

Afdelingskontor, Aarhus

Arresøvej 11A
8240 Risskov

Telefon: 20 99 05 97
michael@michaeloghussnedkeren.dk

Find hjælp til tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver i Østjylland

Med tre lokationer i Østjylland er Michael og Hussnedkeren A/S altid i nærheden og klar til at rykke ud til som entreprenør, snedker og tømrer i Østjylland og resten af landet.

Vores mandskab er veluddannet og har solid erfaring inden for traditionelle tømrer- og snedkeropgaver og entreprenørarbejde. Vi reparerer, renoverer og bygger nyt for både private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder.

Specialist i præfabrikerede træelementer

Spørg også Michael og Hussnedkeren A/S, hvis du vil høre mere om vores kompetencer inden for eksempelvis produktion, levering og montering af præfabrikerede træelementer til helårsboliger, sommerhuse og andre former for byggerier.

Har du byggeplaner?

Går du med bygge- og renoveringsplaner af den ene eller anden art, og har du bruge for en professionel entreprenør, snedker eller tømre i Østjylland, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi har adresser i Lyngby v/TrustrupEbeltoft og Risskov v/Aarhus.