Michael og Hussnedkeren A/S støtter op om lokalsamfundet og nogle af alle de fantastiske foreninger, klubber, aktiviteter og arrangementer, der findes i vores nærområder. Vi vil være synlige og aktive i lokalmiljøet. Stoltheden og glæden er stor, når vores støtte bidrager til udvikling og gavn i hverdagen for mange.

Vi støtter

Hjertestarter opsat i 2021 i Ebeltoft

Hjertestarter, Ebeltoft

Michael og Hussnedkeren A/S har med et sponsorat bidraget til finansieringen af hjertestarteren, der er opsat ved Børnehuset Æblehaven, Egedalsvej 7-11, 8400 Ebeltoft.

Ebeltoft Idrætscenter – EBIC

Ebeltoft Idrætscenter – EBIC er et moderne center med mange muligheder for at dyrke sport og motionsidræt. Michael og Hussnedkeren A/S støtter med et skiltesponsorat.

Ebeltoft IF Håndbold

Michael og Hussnedkeren A/S er trøjesponsor i Ebeltoft IF Håndbold, der har hjemmebane i Ebeltoft Idrætscenter.

Ebeltoft Golf Club

Michael og Hussnedkeren A/S er sponsor i Ebeltoft Golf Club, der blev stiftet i 1966 og dermed er én af landets ældste golfklubber. Banen ligger i det kuperede terræn nordøst for Ebeltoft med udsigt til både Kattegat, Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Ebeltoft Skudehavn

Michael og Hussnedkeren A/S sponsorerer Ebeltoft Skudehavn, der ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Havnen er en selvejende institution, som blev taget i brug i 1976.

Østdjurs 91

Fodboldklubben Østdjurs 91 er støttet af Michael og Hussnedkeren a/s med spillertrøjer og opvarmningstrøjer. Klubben er en fusion mellem Trustrup/Aalsrode IF og Tirstrup/Balle IF.

Hjertestarter, Lyngby v/Trustrup

Centralt placeret på den tidligere Dagli’Brugsen i landsbyen Lyngby ved Trustrup sikrer en hjertestarter, at hjælpen er nær døgnet rundt, hvis en borger falder om med hjertestop. Michael og Hussnedkeren A/S har bidraget til finansieringen af hjertestarteren.

Medlemskaber

DWP System Supplier

DWP System Supplier er et dansk virksomhedsnetværk grundlagt i 2010 af en kreds af virksomheder på Djursland. Netværket leverer løsninger til aktører under etablering og efterfølgende drift af større energi- og miljøprojekter.

Michael og Hussnedkeren A/S har gennem flere år været medlem af DWP System Supplier.

VSK Aarhus

VSK Aarhus Erhvervsnetværk er drevet af fodboldklubben VSK Aarhus og er for alle, der arbejder og driver virksomhed, i og omkring Aarhus. Erhvervsnetværket har fokus på relationer, videndeling og forretning. Grundstammen af medlemmerne i netværksgruppen kommer fra Aarhus og de omkringliggende kommuner.

Michael og Hussnedkeren A/S har siden starten af 2019 været medlem af erhvervsnetværket. Derfor lå det også til højre benet at træde til, da det i sensommeren 2019 stod klart, at VSK Aarhus’ pokalkamp mod AGF i Sydbank Pokalens 3. runde skulle spilles på hjemmebane og som tv-kamp.

Afviklingen af kampen krævede, at det lokale stadion på Vejlby Centervej i Aarhus Nord fik en opgradering.

Med kort varsel stillede Michael og Hussnedkeren A/S med tømrersvende og materialer, så stadion blev klar til kampen. Blandt andet hjalp Michael og Hussnedkeren A/S med at udvide tv-tårnet og renovere en del af tilskuerpladserne.

Altid klar til dialog

Du er velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.