Social bæredygtighed

Hos Michael & Hussnedkeren A/S er vi bevidste om, at vi har et stort ansvar for medarbejderne, branchen og omgivelserne.

Vi har udvalgt nogle områder, som vi primært fokuserer på. Læs om nogle af dem her på siden.

Kvalitetsuddannelse

Hos Michael & Hussnedkeren A/S vil vi gerne gøre en forskel. At uddanne lærlinge gør ikke kun en forskel for os som virksomhed, men for hele tømrerfaget. Det er dem, som skal føre vores håndværk videre i fremtiden.

Derfor tilstræber vi til enhver tid, at 15-20 pct. af medarbejderstaben hos os udgøres af lærlinge. Under deres uddannelse er ambitionen, at de bliver udfordret og uddannet, så de bliver blandt de dygtigste. Vi byder desuden hvert år velkommen til flere praktikanter, som ønsker at teste tømrerfaget af.

Læs om firmaets første nyudklækkede svende >>

Generelt ansætter vi udelukkende faguddannet arbejdskraft, og vi har fokus på, at vores medarbejdere har de nødvendige færdigheder til at udføre deres arbejde korrekt. Derfor tilbyder vi løbende deltagelse i opkvalificerende kurser og lignende. Efteruddannelse aftales individuelt med den enkelte medarbejder blandt andet på de årlige MU-samtaler.

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Med udgangspunkt i for eksempel livcyklusberegninger på materialer kan Michael & Hussnedkeren A/S bidrage til at styrke bæredygtig udvikling i byggeriet. 

Vi holder os opdaterede i forhold til nye, alternative materialer og løsninger, og vi sorterer vores affald efter gældende lovgivning.

Lokale sponsorater og medlemskaber

Hos Michael og Hussnedkeren A/S er vi i en position, hvor vi har mulighed for at hjælpe andre. Derfor prioriterer vi at være synlige og aktive i lokalmiljøet. Vi støtter gerne op om lokale foreninger, klubber, aktiviteter og arrangementer, der går forrest i forhold til at skabe udvikling og liv i vores nærområder.

Læs om vores sponsorater og medlemskaber >>