Gulvarbejde og nyt gulv

Hvorfor bøvle med at lægge nyt gulv selv? Lad Michael og Hussnedkeren A/S udføre dit gulvarbejde hurtigt, præcist og i høj kvalitet.

Drømmer du om nyt gulv i helårshuset, sommerhuset eller virksomheden? Så benyt dig af vores mangeårige erfaring, når gulvet trænger til udskiftning, afslibning eller reparation.

Valg af trægulve

Parketgulv, sildebensparket eller plankegulv? Gulve i birk, ask, eg eller bøg? Trægulv er bestemt ikke bare trægulv. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til valg af gulve. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke.

​​Når gulvet skal være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart:

  • Hvilket udtryk ønsker du i hjemmet eller virksomheden?
  • Hvilken form for slitage vil dit nye gulv blive udsat for?


Hårdt træ er slidstærkt, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg tilfører boligen lys og lethed osv.

Gulvarbejde med fokus på kvalitet

Én ting er gulvets udtryk. En anden ting er kvaliteten af gulvet. Men husk også, at trægulv skal lægges med en håndværksmæssig kvalitet, så det kan tåle at blive brugt hver dag og alligevel holde mange år.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi mange års erfaring med at lægge alle typer af trægulve hos private bolig- og sommerhusejere, erhverv og offentlige virksomheder. Afhøvling, afslibning og letslibning udfører vi normalvis i tæt samarbejde med nøje udvalgte gulvspecialister, som vi er vant til at arbejde sammen med.

Gulvarbejde i Aarhus, Ebeltoft, Grenaa og Djursland?

Med afdelinger i Lyngby v/Trustrup og Grenaa, Ebeltoft og Aarhus er vores naturlige hjemmebane Djursland og resten af det østjyske område, men vi udfører gulvarbejde i hele Danmark – typisk i forbindelse med større byggesager.

Kontakt os, hvis du overvejer udskiftning, afslibning eller reparation af dine gulve. Vi er klar med rådgivning og et godt bud på en gulvløsning, når vi har hørt mere om dine ønsker og behov.

Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om gulvarbejde hos dig.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder