Hovedentreprise

Overblik og ingen overraskelser

Overlad trygt dit byggeprojekt i hovedentreprise til Michael & Hussnedkeren A/S.

Uanset størrelse og kompleksitet af din byggesag skaber vi overblik over økonomi, faser, tidsrammer, deadlines samt de tekniske og håndværksmæssige detaljer. Vi har erfaringen, som sikrer, at dit byggeri fra start til slut forløber uden misforståelser, unødvendige omkostninger og skuffelser.

I samarbejde med vores kompetente og nøje udvalgte netværk af underentreprenører samt vores egenproduktion inden for tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde er vi en alsidig, erfaren og professionel samarbejdspartner i hovedentreprise – din garanti for en succesfuld byggeproces.

Få os med fra A til Z

Slip for bøvl og lad os tage styringen i hovedentreprise. Du sørger selv for godkendelser og projektmateriale, mens vi sammensætter det rette hold af nøje udvalgte håndværkere, koordinerer byggeriet og sørger for, at økonomien ikke skrider.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi blandt andet solid erfaring som hovedentreprenør hos private bolig- og sommerhusejere.

Hovedentreprise, totalentreprise eller fagentreprise?

Når du som bygherre skal vælge samarbejdsform på din byggesag, er det blandt andet vigtigt at overveje, hvor meget ansvar du selv kan og vil påtage dig.

Hvis du vælger fagentreprise, så har bygherren ansvaret for byggeriets byggeledelse gennem hele projektet. Vælger du i stedet at køre dit byggeprojektet i totalentreprise eller hovedentreprise, så er entreprenøren ansvarlig for, at dit byggeri står færdigt til tiden, at prisen holder – og at arbejdets kvalitet er præcist som aftalt.

Hvordan stiller forskellige samarbejdsformer dig?

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.