Byggeri i klassisk stil

Drømmer du om en nybygget villa opført i klassisk stil med eksklusive materialevalg? Eller ønsker du af respekt for den oprindelige klassiske arkitektur en nænsom renovering eller ombygning af din eksisterende ejendom?

Vi er specialister i renovering, restaurering, ombygning og nybyggeri i klassisk stil.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Historiske huse og klassisk arkitektur

Uanset om du vil bygge helt nyt hus med associationer til for eksempel palæstilen eller den klassiske herskabsstil, eller du vil være tro mod arkitekturen, når du renoverer eller ombygger din klassiske villa, så kan Michael & Hussnedkeren A/S hjælpe dig.

Liebhaveri findes i mange stilarter og former, men klassisk stil er evig aktuel. Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi solid erfaring med byggeprojekter i klassisk stil. Og vi elsker huse med historie, klassisk arkitektur, overdådige detaljer, eksklusive materialer og kvalitetshåndværk.

Byg nyt hus i klassisk stil

Drømmer du om højt til loftet, fyldningsdøre, trægulve i sildebensmønster, vinduespartier med sprosser, lækre materialer og kvalitetshåndværk?

Og ønsker du samtidig moderne komfort med sundt indeklima, optimal planløsning, tidssvarende og energirigtige byggematerialer og minimal vedligeholdelse?

Så er løsningen måske at bygge en ny villa i klassisk stil – helt fra bunden.

Michael & Hussnedkeren A/S har stor erfaring med at stå i spidsen for nybyggeri i klassisk stil.

Kontakt os i dag! Vi er klar til at starte en uforpligtende dialog om dine boligdrømme.

Renovering og ombygning med respekt for klassisk arkitektur

Overvejer du, at renovere eller ombygge din klassiske bolig?

Og vil du gerne fastholde den klassiske byggestil – uden at gå på kompromis med moderne livsstil?

Du kan sagtens få moderne bekvemmeligheder som for eksempel gulvvarme, praktisk rumfordeling, energirigtig isolering og samtidig være tro mod arkitekturen.

Oprindelig byggestil og moderne komfort

I forbindelse med renovering og ombygning af historiske eller klassiske villaer anbefaler Michael & Hussnedkeren A/S altid, at du tager udgangspunkt i kombinationen af:

  • at bevare og videreføre mest muligt af arkitekturen og husets oprindelige detaljer med de materialevalg og farver, som huset er født med.
  • at opdatere og optimere huset, så det matcher en moderne families behov bedst muligt.

De bedste betingelser for et succesfuldt byggeri

Under renovering og ombygning af gamle huse kan der nemt opstå uforudsete ting undervejs, som kræver alternative løsninger og nye beslutninger.

Derfor er god dialog, tillid og tæt samarbejde mellem både bygherre, arkitekt og holdet af håndværkere afgørende for en vellykket proces og et smukt resultat.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi solid erfaring i rollen som både total- og hovedentreprenør på renoverings- og ombygningsprojekter i gamle og klassiske huse – også fredede og bevaringsværdige bygninger.

Her sammensætter vi altid det samlede hold, så det består af dedikerede samarbejdspartnere og håndværkere, der er kendte for at levere høj kvalitet og er vant til at arbejde sammen.

Det skaber nemlig de bedste betingelser for et succesfuldt projekt.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Overvejer du at bygge nyt eller renovere?

Ved du allerede præcis, hvordan din klassiske villa skal se ud efter en renovering eller ombygning? Eller har du brug for gode råd og vejledning til nybyggeri i klassisk stil?

Kontakt Michael & Hussnedkeren A/S. Vi giver gerne vores bud på en optimal løsning på dit projekt.

Udfyld vores kontaktformular og tag første afklarende skridt i processen. Vi glæder os til at høre fra dig.