Specialindretning af container

Hos Michael og Hussnedkeren A/S producerer og leverer vi specialindrettede containere i forskellige størrelser og til mange forskellige formål.

Få indrettet en container til dit behov

Vores håndværksmæssige baggrund sikrer dig kvalitetsløsninger, der er skræddersyet netop din aktuelle situation og dit behov. Vi producerer vores specialindrettede containerløsninger på vores eget værksted i Trustrup på Djursland.

I hele processen prioriterer vi tæt dialog mellem vores faguddannede håndværkere og dig som kunde. På den måde sikrer vi, at din special container bliver 100 % tilpasset dine ønsker – og naturligvis leveret til aftalt tid.

Spørg os, når det gælder special containere til for eksempel:

  • Event
  • Beboelse
  • Ophold
  • Omklædning
  • Produktion
  • Værksted

Vil du vide mere om specialindrettede containere?

Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig om containerløsninger – kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Vi kan også hjælpe med køb og leje af standard containere

Er du på udkig efter at købe en container eller leje en standard container, så kan Michael og Hussnedkeren A/S også hjælpe dig.

Vi sælger og udlejer mobile containerløsninger – vi leverer og henter i hele Danmark.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?