Specialindretning af container

Hos Michael og Hussnedkeren A/S producerer og leverer vi specialindrettede containere i forskellige størrelser og til mange forskellige formål.

Specialindretning af container værksted
Specialindretning af container omklædning
Specialindretning af container mobil
Specialindretning af container mandskab

Få indrettet en container til dit behov

Vores håndværksmæssige baggrund sikrer dig kvalitetsløsninger, der er skræddersyet netop din aktuelle situation og dit behov. Vi producerer vores specialindrettede containerløsninger på vores eget værksted i Trustrup på Djursland.

I hele processen prioriterer vi tæt dialog mellem vores faguddannede håndværkere og dig som kunde. På den måde sikrer vi, at din special container bliver 100 % tilpasset dine ønsker – og naturligvis leveret til aftalt tid.

Spørg os, når det gælder special containere til for eksempel:

  • Event
  • Beboelse
  • Ophold
  • Omklædning
  • Produktion
  • Værksted

Vil du vide mere om specialindrettede containere?

Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig om containerløsninger – kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Vi kan også hjælpe med køb og leje af standard containere

Er du på udkig efter at købe en container eller leje en standard container, så kan Michael og Hussnedkeren A/S også hjælpe dig.

Vi sælger og udlejer mobile containerløsninger – vi leverer og henter i hele Danmark.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om containerløsninger, tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.