Totalentreprise Ebeltoft, Trustrup og Aarhus

Hos Michael og Hussnedkeren A/S ved vi, at byggeprojekter kan virke uoverskuelige for mange. Slip for bøvl – lad os påtage os rollen som totalentreprenør på dit byggeri.

Fra drøm til færdigt byggeri

Dit byggeri kan blive til virkelighed i et samarbejde med dig som bygherre og Michael og Hussnedkeren A/S som eksperter i byggeprojekter hos både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Som totalentreprenør forvandler vi dine ønsker og krav til et færdigt byggeri, og vi tager os af alt i forbindelse med byggeprojektet. Vi indgår gerne tidligt i processen, hvor de først idéer opstår – og vi slipper ikke før, dit færdige byggeri står klar.

Renovering, ombygning eller nybyggeri?

Uanset om du står overfor et nyt og større byggeri, om du skal renovere, bygge om eller bygge til, så er der som regel flere aktører, der skal inddrages både før, under og efter byggeprocessen.

Slip for bøvl, og lad os stå for hele dit byggeri i totalentreprise. Som tømrer-, snedker- og entreprenørvirksomhed arbejder vi i totalentreprise på Djursland og Aarhus-området, Grenå, Ebeltoft, Trustrup og Aarhus.

Vi har den rette viden, de rette kontakter og samarbejdspartnere, så vi kan varetage hele dit byggeri i totalentreprise.

Slip for bøvl – lad os stå for hele byggeriet

Med os som totalentreprenør kan du læne dig tilbage, mens vi sørger for alt i forbindelse med dit byggeri – herunder blandt andet:

  • Sparring og rådgivning
  • Tegninger
  • Byggetilladelser
  • Indhentning af tilbud fra alle håndværkere
  • Administration af alle aftaler
  • Byggestyring

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er veluddannede inden for deres fagområde. Derfor kan vi sikre dig et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde, når vi bygger for dig.

Totalentreprise giver dig flere fordele

Hvis du vælger at indgå en aftale om totalentreprise med os hos Michael & Hussnedkeren A/S, så får du mange fordele med dit byggeprojekt. Vi lægger stor vægt på at benytte kvalitetsmaterialer, og vi lytter altid til dine ønsker, så slutresultatet kan leve op til dine forventninger.

Vil du gerne have større sikkerhed og have en andens syn på sagen omkring rådgivning, så er dette også en mulighed. Ved totalentreprise hos os har du mulighed for at have en ekstern rådgiver med på sidelinjen. Den eksterne rådgiver kan være med til at sikre, at dine ønsker og behov også bliver en realitet.

Derudover får du med totalentreprise også en byggeforsikring, der gælder i 10 år. Det betyder, at du står godt stillet, hvis der skulle opstå skader på din bolig.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Er du usikker på, om totalentreprise er den rette løsning ved dit byggeprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvor vil få svar på alle dine spørgsmål. Fortæl os gerne om dine idéer, så vi kan være med til at vurdere og rådgive omkring, hvilken løsning der passer bedst til netop dit projekt.

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om totalentrepriser. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Få et uforpligtende tilbud

Mads Rytter-Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Tømrermester Michael Overgaard

Michael Overgaard
Tømrermester

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.