Totalentreprise

Kom lettere fra drøm til færdigt byggeri

Hos Michael og Hussnedkeren A/S ved vi, at byggeprojekter kan virke overvældende for de fleste. Lad os påtage os rollen som totalentreprenør på dit byggeri og slip lettere omkring hele processen.

Med dig som bygherre og Michael og Hussnedkeren A/S som eksperter i byggeprojekter hos både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, forvandler vi som totalentreprenør dine drømme, ønsker og krav til et færdigt byggeri.

Renovering, ombygning eller nybyggeri?

Uanset om du står overfor opførelsen af noget helt nyt, om du skal renovere, bygge om eller bygge til, så er der normalvis flere aktører, der skal inddrages både før, under og efter byggeprocessen.

Slip for bøvl. Lad os stå for hele dit byggeri i totalentreprise. Som tømrer-, snedker- og entreprenørvirksomhed har vi arbejdet vi i totalentreprise på mange forskellige typer af byggesager.

Kompetent totalentreprenør

Vi har den rette viden, de rette kontakter og samarbejdspartnere, så vi kan varetage hele dit byggeri i totalentreprise. Vi deltager i indbudte prækvalifikationer og licitationer – i tæt samarbejde med andre aktører involverer vi os også gerne tidligt i byggeprocessen.

Med os som totalentreprenør kan du læne dig tilbage, mens vi sørger for alt i forbindelse med dit byggeri – herunder blandt andet:

  • Sparring og rådgivning
  • Tegninger
  • Byggetilladelser
  • Indhentning af tilbud fra alle håndværkere
  • Administration af alle aftaler
  • Byggestyring

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er veluddannede inden for deres fagområde. Derfor kan vi  sikre dig et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde, når vi bygger for dig.

Egen produktion og stort netværk

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi egne håndværkere inden for tømrer-, snedker- og entreprenørfaget. Derfor kan vi løfte en stor del af et byggeprojekt i egenproduktion.

Samtidig har vi et stort netværk af kompetente og nøje udvalgte netværk underentreprenører inden for blandt andet murer, elektriker og VVS. Derfor kan vi altid sammensætte det helt rigtige hold til opgaven.

Totalentreprise giver flere fordele for dig

Hvis du vælger at indgå en aftale om totalentreprise med os hos Michael & Hussnedkeren A/S, så får du mange fordele med dit byggeprojekt. Vi ligger stor vægt på at benytte kvalitetsmaterialer, og vi lytter altid til dine ønsker, så slutresultatet kan leve op til dine forventninger.

Vil du gerne have større sikkerhed og have en andens syn på sagen omkring rådgivning, så er dette også en mulighed. Ved totalentreprise hos os har du mulighed for at have en ekstern rådgiver med på sidelinjen. Den eksterne rådgiver kan være med til at sikre, at dine ønsker og behov også bliver en realitet.

Derudover får du med totalentreprise også en byggeforsikring, der gælder i 10 år. Det betyder, at du står godt stillet, hvis der skulle opstå skader på din bolig.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.

Læs om de forskellige samarbejdsformer

Du kan også kontakte enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri.