Snedkerværksted nær Ebeltoft, Grenaa og Aarhus

Har du behov for en unik snedkerløsning? Lad Michael & Hussnedkeren A/S hjælpe.

Snedkerarbejde
Snedkerarbejde
Snedkerarbejde
Snedkerarbejde

Unikke snedkerløsninger

På snedkerværkstedet hos Michael & Hussnedkeren A/S laver vi unikke snedkerløsninger præcis efter vores kunders ønsker og behov.

Vores værksted ligger centralt placeret på Djursland med kort afstand til blandt andet Grenaa, Ebeltoft og Aarhus, og det er her, vi producerer elementer og inventar til enhver form for byggeri.

Spørg Michael & Hussnedkeren A/S om snedkeropgaver som for eksempel:

Vi hjælper med alt fra tegning og projektering til produktion og montage. Specialopgaver er aldrig besværlige hos os. Vi brænder for at levere veludført og flot snedkerarbejde – og høster ofte stor ros for vores løsninger.

Vores snedkerværksted er din fordel

I vores snedkerværksted kan vi forberede løsningerne til dit byggeprojekt under optimale forhold.

For dit byggeri betyder det:

  • Tidsbesparelser
  • Højere kvalitet
  • Færre uforudsete overraskelser

Udpluk af opgaver vi har løst

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Michael og Hussnedkeren A/S og hør mere om snedkerløsninger

Hos Michael & Hussnedkeren A/S er der aldrig langt fra idé til handling og færdig løsning. Skal vi varetage din snedkeropgave? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så kan du kontakte os via mail eller per telefon, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om dit projekt. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om dine døre og vinduer.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk