Arbejd med os

Vil du arbejde i en sund tømrer-, snedker- og entreprenørvirksomhed i vækst?

Vi er altid klar til at styrke holdet med fagligt kompetente og engagerede medarbejdere – og bliver lige stolte hver gang, nogen vælger at søge job hos os. Derfor tager vi altid din henvendelse seriøst.

Er du på udkig efter job, læreplads eller praktik hos os?

Med lokationer i både Trustrup, Ebeltoft og Aarhus udfører Michael og Hussnedkeren A/S primært tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde i Østjylland, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Vores virksomhed bygger på et stærkt fundament af dygtige medarbejdere med høj faglighed og solid brancheerfaring. Og vi er altid åbne for en uforpligtende dialog om jobmuligheder hos os – uanset om du er interesseret i job som byggeleder, projektleder, tømrer eller entreprenør.

Vi indgår også løbende aftaler om praktik- eller læreplads. Måske står vi netop og mangler dig?

Henvend dig også gerne uopfordret

Finder du ikke, hvad du søger blandt vores ledige stillinger? Og brænder du for at blive en del af holdet hos Michael & Hussnedkeren A/S? Du er altid meget velkommen til at henvende dig uopfordret via info@michaeloghussnedkeren.dk.

Ledige stillinger

Er der ledige stillinger hos Michael & Hussnedkeren A/S slår vi dem op herunder:

Ellers er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via info@michaeloghussnedkeren.dk eller ringe til én af os for en uforpligtende snak om jobmuligheder hos os.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send os gerne en uopfordret ansøgning

Send din ansøgning

Ring hvis du har spørgsmål

Mads Rytter

Tømrermester

Michael Overgaard

Tømrermester

Om Michael & Hussnedkeren A/S som arbejdsplads