Michael & Hussnedkeren A/S er en sund tømrer-, snedker- og entreprenør virksomhed i vækst. Vi er altid klar til at styrke holdet med fagligt kompetente og engagerede medarbejdere – og bliver lige stolte hver gang, nogen vælger at søge job hos os. Derfor tager vi altid din henvendelse seriøst.

Om Michael & Hussnedkeren A/S som arbejdsplads

Er du på udkig efter job, læreplads eller praktik hos os?

Med lokationer i både Trustrup, Ebeltoft og Aarhus udfører Michael og Hussnedkeren A/S primært tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde i Østjylland, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Vores virksomhed bygger på et stærkt fundament af dygtige medarbejdere med høj faglighed og solid brancheerfaring, og vi er altid åbne for en uforpligtende dialog om jobmuligheder hos os – uanset om du er interesseret i job som byggeleder, projektleder, tømrer eller entreprenør.

Vi indgår også løbende aftaler om praktik- eller læreplads. Måske står vi netop og mangler dig?

Ledige stillinger slår vi løbende op på denne side.

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger er også velkomne!

Finder du ikke, hvad du søger blandt vores ledige stillinger? Og brænder du for at blive en del af Michael & Hussnedkeren A/S? Du er altid meget velkommen til at henvende dig uopfordret.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester
Telefon 60 14 63 65

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester
Telefon 20 99 05 97

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?