Kvalitetshåndværk

Få tryghed under byggeriet med dygtige håndværkere og Byg Garanti.

Medarbejderne hos Michael & Hussnedkeren A/S er erfarne og dygtige håndværkere med stor passion for at levere arbejde af højeste kvalitet. Vores engagement i kvalitetshåndværk understreges i vores medlemskab af Byg Garanti.

Høj standard – altid

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi mange års erfaring med byggesager. Desuden er vi dedikerede til at levere det bedste tømrer- og snedkerarbejde til vores kunder.

Vi går op i detaljerne og sørger for at bruge de bedste materialer og det bedste værktøj for at sikre, at vores arbejde holder i mange år fremover.

Vores medarbejdere er alle erfarne og veluddannede håndværkere, der altid går grundigt til værks og sikrer, at deres arbejde lever op til vores høje standarder for kvalitetshåndværk.

En del af Byg Garanti

Når vi siger, at vi sætter kvalitetshåndværk i højsædet, så mener vi det. Derfor er Michael & Hussnedkeren A/S naturligvis også medlem af Byg Garanti.

Som medlem af ordningen Byg Garanti er vores arbejde dækket op til et vist beløb i tilfælde af, at det udførte arbejde ikke lever op til de aftalte vilkår, standarder eller lovgivning.

At vælge et tømrerfirma, der er medlem af Byg Garanti, er derfor en ekstra sikkerhed og tryghed i forhold til kvalitet og håndværk.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker kvalitetshåndværk i verdensklasse til dit næste projekt. Vi er klar til at give dig den bedste service og det bedste resultat, hver gang.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.