Nybyggeri

Står du foran et større eller mindre projekt, der indebærer nybyggeri? Lad Michael & Hussnedkeren A/S hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Nybyggeri i alle størrelser

Gennem tiden har vi hjulpet med forskellige typer af nybyggerier i alle størrelser – primært på Djursland og i Aarhus-området. Derfor har vi både medarbejderne med de rette kompetencer og erfaringen til at hjælpe dig gennem alle byggeriets faser fra den første idé over tegnebræt til aflevering.

Mange private kunder har med vores hjælp fået opført for eksempel ny carport, haveskur og anneks. For både private kunder, erhverv og offentlige institutioner har vi stået for opførelsen af større nybyggerier – for eksempel helt nye helårsboliger, sommerhuse, halbyggerier mv. Uanset størrelsen på dit nybyggeri, står Michael & Hussnedkeren A/S klar til at hjælpe dig.

Vi arbejder både i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise og som underentreprenør. Uanset samarbejdsform, så ser vi ikke vores arbejde som færdigt, før vi har din fulde tilfredshed med det endeligt slutresultat.

Byg efter dine ønsker og behov

Michael & Hussnedkeren A/S kan både indgå i dele af et byggeforløb eller alle faser.

Når det gælder nybyggeri, er det vigtigt at vælge de rette elementer, træsorter og materialer. Hos Michael & Hussnedkeren A/S lytter vi til dine behov, forventninger og krav. Derfor kan vi rådgive dig til at vælge de materialer og træsorter, som passer til netop jeres stil, ønsker og behov.

Få en snak om nybyggeri hos dig

Inddrag Michael og Hussnedkeren A/S, hvis du overvejer at bygge nyt. Vi er klar til at rådgive dig omkring valg af materialer og mulige løsninger, så dine drømme om en ny bygning kan blive til virkelighed. Kontakt os, og lad os høre mere om dine ønsker og behov.

Vi arbejder med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men udfører arbejde i hele Danmark. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om dit nybyggeri.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder