Tilbygning

Drømmer du om flere kvadratmeter? Michael & Hussnedkeren A/S er klar til at hjælpe med store og små tilbygninger.

Få hjælp til din tilbygning

Ønsker du at skabe mere plads i eller omkring huset med en tilbygning? Så kan assistance fra en kompetent tømrer være en stor hjælp. Hos Michael & Hussnedkeren A/S kan vi hjælpe dig med både små og store tilbygninger – uanset om du ønsker at udbygge grundplan af din nuværende bygning eller du drømmer om at bygge opad med en ekstra etage..

Vi har dygtige tømrere, som besidder de rette kompetencer til at udføre din tilbygning. Og vi kan med vores erfaring garantere for et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde. Du kan dermed tilføje flere kvadratmeter til din bygning – opført efter gældende love og regler. Som tømrer- og snedkervirksomhed ligger vi stor vægt på kvalitet. Og vi ser ikke vores arbejde som fuldført, før vi har din fulde tilfredshed.

Fra idé til færdigt projekt

Tilbygningen, som du drømmer om, kan blive til virkelighed i et tæt samarbejde mellem dig som bygherre og os som eksperter i byggeprojekter hos både private, erhverv og offentlige institutioner.

At udvide med en tilbygning er helt oplagt, hvis du har behov for mere plads i din bygning. Start med at overveje, hvor mange ekstra kvadratmeter, du har behov for samt hvilken funktion, de ekstra kvadratmeter skal have.

Hos Michael & Hussnedkeren A/S ligger vi stor vægt på kvalitetshåndværk samt at benytte gode materialer, som sikrer dig et godt og holdbart resultat.

Vi er klar til at hjælpe dig gennem hele byggeprocessen med en tilbygningsløsning lavet på dine præmisser.

Uforpligtende dialog om tilbygning

Der er mange overvejelser og beslutninger i forbindelse med opførelse af en tilbygning. Vælger du at bygge med Michael & Hussnedkeren A/S, så er vi klart til hjælpe dig i alle faser af byggeprocessen.

Vi er altid klar til at guide og rådgive dig til at tage de rette beslutninger omkring en tilbygning. Vi arbejder med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men udfører arbejde i hele Danmark.

Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og fortæl os om dine idéer. Så vender vi dine muligheder. Herefter kan du beslutte, om din tilbygning skal blive til en realitet med vores hjælp.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder