Ombygning

Michael & Hussnedkeren A/S klarer ombygninger af enhver art. Uanset opgaven leverer vi professionel rådgivning og solidt håndværk.

Behov for bedre funktionalitet i bygningen?

Mange ældre bygninger er ikke indrettet efter nutidens behov. Måske er køkkenet for lille? Måske er drømmen et køkkenalrum? Måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene? Måske skal planløsningen i det gamle sommerhus optimeres? Eller måske skal loftrummet udnyttes til beboelse?

Få professionelle og erfarne tømrere på sagen

Hvis pladsen er trang eller planløsningen ikke fungerer, så er Michael & Hussnedkeren A/S klar til at bistå med ombygning. Uanset opgaven tilstræber vi altid at levere professionel rådgivning og solidt håndværk med lækre detaljer.

Vi har erfaring fra utallige ombygninger hos både private kunder, erhverv og offentlige institutioner, hvor vi har stået i spidsen for både projektering, myndighedsgodkendelser og projektstyring.

Ombygninger under forskellige samarbejdsformer

Når Michael & Hussnedkeren A/S varetager en ombygning, gør vi det ofte i hovedentreprise. Det betyder, at vi tager ansvaret for alle håndværksfag og projektstyringen undervejs. Som bygherre skal du kun forholde dig til én kontaktperson under hele din ombygning.

Vi kan også varetage ombygninger i både totalentreprise, fagentreprise og som underentreprenør, hvis det passer bedre til dit ombygningsprojekt. Vi er klar til at give dig professionel vejledning i forhold til både valg af samarbejdsform, løsninger og materialer.

Få en snak om en ombygning hos dig

Inddrag Michael og Hussnedkeren A/S, hvis du overvejer at bygge om. Vi er klar til at tage en uforpligtende dialog, så dine drømme ombygning kan blive til virkelighed. Kontakt os, og lad os høre mere om dine ønsker og behov.

Vi arbejder med udgangspunkt i Djursland og Aarhus-området, men udfører ombygninger i hele Danmark. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om dit ombygningsprojekt.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder