Entreprenør Djursland, Ebeltoft og Aarhus

Michael og Hussnedkeren A/S udfører store og små anlægs- og entreprenøropgaver for både private husejere, ejere af ejendomme og erhvervskunder, der ønsker kvalitet i deres projektet. Vi er aut. kloakmester, og vores kompetente mandskab har gennem mange år udført alle slags anlægs- og entreprenøropgaver. Det betyder, at vi har erfaringen til hurtigt og sikkert at levere mange former for entreprenørarbejde.

Entreprenør Djursland Gravearbejde 700x700px
Entreprenør Djursland-Støbning 700x700px
Entreprenør Djursland 700x700px
Entreprenør Djursland-Entreprenørarbejde 700x700px

Mange typer anlægs- og entreprenørarbejde

Vi er aut. kloakmester og har topmoderne entreprenørmaskiner og veluddannet mandskab med solid erfaring. Som entreprenør leverer vi kvalitetshåndværk inden for:

Michael og Hussnedkeren A/S kan hjælpe dig, når det gælder smukke, holdbare og fremtidssikrede løsninger som for eksempel:

 • Udgravning til bygninger og fundamenter
 • Støbning af fundamenter og gulve
 • Belægning på indkørsel, terrasse og trapper
 • Jord- og sandstampning
 • Planering eller kupering af jordarealer
 • Nedbrydning af gulve, murværk og beton
 • Etablering af nye kloaksystemer
 • Reparation og vedligeholdelse af ældre kloaksystemer
 • Og mange andre opgaver, du ønsker dig en professionel entreprenør til

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi har lokationer i Trustrup, Ebeltoft og Aarhus, og vi udfører anlægs- og entreprenørarbejde på hele Djursland og i Aarhus-området. Vi er altid klar med gode råd inden opstart og kommer gerne forbi for at kigge på dit projekt.

Etablering af fundamenter til alle former for bygninger

Én af vores spidskompetencer er etablering af sikre og solide fundamenter til både nybyggerier og tilbygninger – herunder blandt andet punktfundamenter, terrændæk, randfundamenter og støttevægge.

Går du med et byggeri i tankerne, og skal du bruge professionelle til at etablere og støbe fundamentet til for eksempel garagen, villaen, sommerhuset eller lagerhallen, så er Michael og Hussnedkeren A/S en pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

  Skal vi kontakte dig?

  Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.