Entreprenørarbejde

Michael og Hussnedkeren A/S udfører store og små anlægs- og entreprenøropgaver for både private husejere, ejere af ejendomme og erhvervskunder, der ønsker kvalitet i projekterne.

Hos Michael & Husnedkeren A/S er vi autoriseret kloakmester. Vores veluddannede mandskab har gennem mange år udført alle slags anlægs- og entreprenøropgaver. Det betyder, at vi har erfaringen til hurtigt og sikkert at levere mange former for entreprenørarbejde.

Mange typer anlægs- og entreprenørarbejde

Vi er aut. kloakmester og har topmoderne entreprenørmaskiner og veluddannet mandskab med solid erfaring. Som entreprenør leverer vi kvalitetshåndværk inden for:

 

Michael og Hussnedkeren A/S kan hjælpe dig, når det gælder smukke, holdbare og fremtidssikrede løsninger som for eksempel:

  • Udgravning til bygninger og fundamenter
  • Støbning af fundamenter og gulve
  • Belægning på indkørsel, terrasse og trapper
  • Jord- og sandstampning
  • Planering eller kupering af jordarealer
  • Nedbrydning af gulve, murværk og beton
  • Etablering af nye kloaksystemer
  • Reparation og vedligeholdelse af ældre kloaksystemer
  • Og mange andre opgaver, du ønsker dig en professionel entreprenør til
 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi har lokationer i Trustrup, Ebeltoft og Aarhus, og vi udfører anlægs- og entreprenørarbejde på hele Djursland og i Aarhus-området. Vi er altid klar med gode råd inden opstart og kommer gerne forbi for at kigge på dit projekt.

Etablering af fundamenter til alle former for bygninger

Én af vores spidskompetencer er etablering af sikre og solide fundamenter til både nybyggerier og tilbygninger – herunder blandt andet punktfundamenter, terrændæk, randfundamenter og støttevægge.

Går du med et byggeri i tankerne, og skal du bruge professionelle til at etablere og støbe fundamentet til for eksempel garagen, villaen, sommerhuset eller lagerhallen, så er Michael og Hussnedkeren A/S en pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.