Anlægsarbejde og belægning Djursland, Ebeltoft og Aarhus

Michael og Hussnedkeren A/S udfører anlægsarbejde og belægningsopgaver for private og virksomheder i Østjylland deriblandt Djursland, Grenaa, Ebeltoft, Rønde og Aarhus.

Anlægsopgaver

Vi udfører mindre anlægsopgaver som for eksempel anlæg af mindre græsplæner. afgrænsning af bede, støttemure i sten, mindre fliseterrasser samt nedgravning af faskiner og trampoliner. Større anlægsopgaver kan for eksempel være belægning i indkørsler med flere niveauer eller udgravning og etablering af fundamenter til tilbygninger eller nye bygninger.

Uanset størrelsen på dit projekt er vi klar til at hjælpe med planlægning og styring fra start til slut. Vi står gerne for totalentreprisen eller fungerer som underentreprenør – og vi er først færdige, når du er tilfreds.

Belægning i højeste kvalitet

Vil du have en ny indkørsel med fliser, der ikke skrider? Eller drømmer du om at få en jævn terrasse med flot belægning anlagt ved din bolig?

Kontakt Michael og Hussnedkeren A/S, og lad os hjælpe dig med for eksempel:

  • Etablering af havestier, terrasser og indkørsler
  • Levering og lægning af beton og granitfliser
  • Opbygning af plantemure og støttemurer
  • Udlægning af knust granit
  • Opsætning af hegn, espalier og gabioner

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?