Byggerådgivning

Træf de bedste beslutninger

Byggerådgivning er guld værd ved enhver form for byggeprojekt. Har du brug for kompetent byggerådgivning, så kan vi hos Michael & Hussnedkeren A/S guide dig på rette vej, så alle love og regler overholdes ved dit byggeri. Samtidig kan vi hjælpe dig til at vælge netop de materialer, der passer bedst til dit projekt og dine behov for holdbarhed. På en byggesag har du mange beslutninger, der skal træffes. Eksempelvis hvordan bygningen skal indrettes, opvarmning og placering af strøm.

 

Hos Michael & Hussnedkeren A/S har vi solid erfaring med byggesager i alle størrelser, så vi kan hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger. På områder, som ikke er vores spidskompetencer, kan vi guide dig videre til andre nøje udvalgte rådgivere, som kan hjælpe dig videre.

Få økonomiske og juridiske detaljer på plads

Skal du bygge nyt, så skal der ofte laves en større investering. Derfor skal økonomien og det juridiske selvfølgelig være helt på plads.

Vi har gennem tiden hjulpet med mange forskellige byggeprojekter. Derfor kan vi guide dig til at træffe de rigtige beslutninger, så dit projekt kan blive en succesfuld realitet. Vi har fuldt ud kendskab til lovgivningen omkring byggetilladelser før byggeriet starter op. Vores medarbejdere er veluddannede og kompetente. Derfor kan de levere korrekt udført håndværk, hvor alle regler om byggeforhold bliver overholdt.

Med andre ord kan du roligt overlade opgaven til os. Vi sikrer, at dit byggeri bliver opført under de rette omstændigheder.

Få mere at vide om service og vedligeholdelse

Vil du vide mere om byggerådgivning, så kontakt Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri. 

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Vi hjælper både private, erhverv og offentlige kunder med byggerådgivning. Tag et kig på vores referencer og se byggesager, som vi tidligere har udført.

Læs om de forskellige samarbejdsformer

Du kan også kontakte enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 – begge er klar til en uforpligtende snak om dit byggeri.