Michael og Hussnedkeren A/S leverer standard containere, containerløsninger og producerer specialindrettede containere til mange forskellige formål. Spørg os om både salg og udlejning.

Containerløsninger udlejning af container

Leje af container

Michael og Hussnedkeren A/S udlejer containere i forskellige størrelser til både private og erhverv i kortere og længere tid.

Containerløsninger salg af containere

Salg af container

Spørg os, hvis du er på udkig efter at købe en container. Vi leverer brugte og nye containere i flere forskellige størrelser.

Containerløsninger specialindretning

Specialindretning af container

Lad os producere og levere din specialindrettede container. Vi har erfaring med containere til mange forskellige formål.

Vil du vide mere om containere?

Hos Michael og Hussnedkeren A/S er vi altid klar til at vejlede og rådgive dig om containerløsninger. Kontakt os straks, hvis du vil vide mere.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området. Desuden leverer vi containerløsninger til hele landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om containerløsninger, tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.