Køkkenmontering og køkkenrenovering

Er drømmen et nyt køkken? Lad Michael og Hussnedkeren A/S gøre din drøm til virkelighed.

Nyt køkken på Djursland, Grenaa, Ebeltoft, Rønde og Aarhus

De fleste med et ældre hus eller en lejlighed, begynder på et tidspunkt at drømme om nyt køkken. Lad Michael og Hussnedkeren A/S gøre din køkkendrøm til virkelighed.

Hos Michael og Hussnedkeren A/S har vi solid erfaring med både køkkenmontering og køkkenrenovering. For os er det en stor ære at få dit køkken til at stå skarpt og fejlfrit, så du kan glæde dig over et smukt resultat mange år frem.

Lad os stå for montering af dit køkken

Hos Michael og Hussnedkeren A/S udfører vi køkkenmontering og køkkenrenovering i:

  • Helårshuse
  • Sommerhuse
  • Lejligheder
  • Institutioner
  • Virksomheder

Nyt køkken uden bøvl

Et nyt køkken kan være en større omgang, fordi ofte skal både tømreren, elektrikeren, VVS’eren, mureren, maleren og fugemanden involveres i arbejdet. Lad Michael og Hussnedkeren A/S stå for hele dit køkkenprojekt, så sætter vi holdet af dygtige håndværkere og styrer processen for dig. På den måde bliver det både nemmere, hurtigere og oftest billigere for dig at få et nyt køkken.

Vi ved, at det kan være svært at undvære et køkken i længere tid. Derfor sørger vi for, at opsætningen af dit køkken går så hurtigt som muligt – uden at vi går på kompromis med kvaliteten, naturligvis.

Opsætning af nyt køkken kræver en fagmand

Så hvis du vil undgå halve løsninger, skæve hjørner og fejlmontering, så bør du overveje at hyre en fagmand til at montere dit køkken. Hos Michael og Hussnedkeren A/S monterer vi alle typer køkkener.

Lad os hjælpe dig med montering, tilpasninger og unikke løsninger, der passer til rummet. Vores erfaring og håndværksmæssige baggrund betyder, at vi altid får tingene til at falde på plads, uanset hvor vinduerne er placeret, eller hvor skæve gulvene eller væggene er.

Certificeret køkkenmontør

Michael og Hussnedkeren A/s er desuden certificeret køkkenmontør hos Tvis Køkkener. Det er en fordel for dig som kunde, idet Tvis Køkkener udvider din reklamationsret fra to til fem år, når du benytter du en certificeret Tvis-montør til opsætning af dit køkken.

Køkkenrenovering kan også være sund fornuft

Hænger skabslågerne eller er de håbløst umoderne, binder skufferne og er bordpladen slidt ned? En køkkenrenovering kan i nogle tilfælde også være en fornuftig og bæredygtig løsning – for hvorfor kassere ting, der fungerer? En køkkenrenovering giver fornemmelsen af nyt til en mere fordelagtig pris.

Hos Michael og Hussnedkeren A/S har vi god erfaring med køkkenrenovering. Derfor kan vi hjælpe dig med at beslutte, hvilke dele du kan genanvende, og hvilke du bør udskifte.

Få en snak om nyt køkken

Hos Michael og Hussnedkeren A/S vil vi gerne inddrages, når du overvejer at investere i nyt køkken – og vi vil naturligvis gerne give dig et godt tilbud, når vi har hørt mere om dine ønsker og behov.

Hver dag kører køkkenmontøren og tømrerbilen ud fra Trustrup til hele Djursland og Aarhus-området. Ring til enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en snak om køkkener.

Du kan også skrive til os via info@michaeloghussnedkeren.dk

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet. Hvad kan vi gøre for dig?

Lad os hjælpe med montering af dit nye køkken

Kontakt Michael & Hussnedkeren A/S og få en uforpligtende snak om montering eller renovering af dit køkken. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Skriv til os