Michael og Hussnedkeren Tømrer Trustrup

Snedker og tømrer Trustrup

Michael og Hussnedkeren A/S – entreprenør, snedker og tømrer i Trustrup.

Du finder os på:

Nygårdsvej 42
8570 Trustrup

Find hjælp til tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver i Trustrup og resten af Østjylland

Centralt placeret med kontor og værksted på i Lyngby v/Trustrup er vi aldrig længere væk end en halv times kørsel fra kunderne – og vi er altid klar til at rykke ud til tømrerarbejde, snedkerarbejde og entreprenørarbejde.

Afdelingen i Lyngby v/Trustrup dækker primært Djursland og det nordlige Århus – blandt andet Kolind, Ryomgård, Fjellerup, Gjerrild, Grenå, Rønde, Skødstrup og Risskov – og udfører tømrer-, snedker- og entreprenørarbejde hos:

Private kunder
Erhvervskunder
Offentlige kunder

Har du planer om renovering eller byggeri?

Siden vi startede Michael og Hussnedkeren A/S i 2016 har vi arbejdet med alt fra små renoveringer og forsikringsskader til opførelse af nye helårshuse, sommerhus og tilbygninger. Har du planer om at bygge om, bygge til eller bygge nyt?

Vi er klar til at hjælpe med entreprenør-, snedker- og tømreropgaver i Trustrup, resten af Djursland og i det nordlige Aarhus.

Spørg os om

Tømrer- og snedkerarbejde
Entreprenørarbejde
Containerløsninger

Vi har altid en dygtig håndværker i nærheden af dig.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

    Skal vi kontakte dig?

    Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt. OBS! Jo flere detaljer du beskriver opgaven med, desto bedre kan vi hjælpe dig.