Private kunder

Skal du renovere, bygge til eller bygge nyt? Vi sikrer dig professionelt håndværk i alle typer opgaver til den aftalte pris, kvalitet og tid.

Michael og Hussnedkeren A/S løser både store og små tømrer-, snedker- og entreprenøropgaver for private bolig- og sommerhusejere på Djursland og i Aarhus-området.

​Vi laver tilbygninger og bygger nyt. Vi lægger tage, bygger kviste og monterer vinduer og døre. Vi bygger terrasser, lægger gulve, monterer trapper, sætter nyt køkken op og mange andre tømrer- og snedkeropgaver. Inden dit projektet går i gang, rådgiver vi om den rette løsning til den rette pris.

Hos Michael og Hussnedkeren rådgiver vi også om energirenovering og energirigtige løsninger til gavn for bedre miljø og pengepungen.​

Spørg os om

Tømrerarbejde
Snedkerarbejde
Entreprenørarbejde

Vi har altid en dygtig håndværker i nærheden af dig.

Vil du høre mere om, hvad vi kan?

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Mads Rytter Michael og Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Hvad kan vi gøre for dig?

Spørg os om dit næste projekt

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om tømrer-, snedker- eller entreprenørarbejde. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ved akutte problemer, så ring gerne med det samme.

Skriv til os