Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Sommerhus af præfabrikerede træelementer

Michael og Hussnedkeren A/S blev i 2019 valgt som hovedentreprenør i forbindelse med opførelsen af et nyt fritidshus med tilhørende anneks i Fuglsøvig på Mols. Løsningen blev et sommerhus af præfabrikerede træelementer.

Erfaren hovedentreprenør

Ejeren af en grund med havudsigt i Fuglsøvig på Mols havde et ønske om at få tegnet og opført et nyt sommerhus og anneks i træ.

Grundejeren kom til Michael og Hussnedkeren A/S med en række idéer og ønsker til familiens kommende fritidshus. I samarbejde med én af tømrervirksomhedens faste samarbejdspartnere, arkitekt Søren Krogh Gæmelke fra PlanDesign, fik grundejeren tegnet drømmehuset på 89 m2 med tilhørende anneks.

Michael og Hussnedkeren A/S har en lang liste af dygtige samarbejdspartnere – blandt andet elektriker, murer, tagdækker og VVS’er samt andre fagfolk med forskellige specialer. Det har givet Michael og Hussnedkeren mulighed for og solid erfaring med at varetage mange typer byggerier i hovedentreprise.

Fordele ved at bygge med præfabrikerede træelementer

I følge tømrermester Mads Rytter er der flere fordele ved at bruge præfabrikerede træelementer i byggeriet:

  • Kortere byggeperiode på pladsen
  • Minimal risiko for fugt i konstruktionen, fordi elementerne bliver produceret indendørs
  • Højere kvalitet i byggeriet, fordi tømrerarbejdet kan forberedes grundigere hjemmefra og uforudsete overraskelser på byggepladsen undgås
  • Træ er en bæredygtig løsning

Grundigt forarbejde giver tilfredse kunder

Med udgangspunkt i arkitektens tegninger lavede Michael og Hussnedkeren A/S et samlet og detaljeret tilbud samt en tidsplan for byggeriet. Da aftalen med familien var i hus, blev det endelige hold af håndværkere sat. Og så kunne sommerhusbyggeriet på Mols starte op under ledelse af Michael og Hussnedkeren A/S.

»Vores erfaring er, at grundigt forarbejde i tilbudsfasen er godt givet ud«, siger Michael Overgaard, tømrermester hos Michael og Hussnedkeren A/S. Han fortsætter:

»Vi sætter en ære i at gennemtænke byggeriet og lave udspecificerede tilbud, hvor alt er med. Det forebygger nemlig ubehagelige overraskelser under udførelsen, og sikrer os de mest tilfredse kunder«.

På nybyggeriet stod Michael og Hussnedkeren A/S i spidsen for:

  • Rådgivning, tilbud og projektering
  • Udarbejdelse af konstruktionstegninger
  • Hovedentreprisen inkl. entreprenør-, tømrer- og snedkerarbejde

 

For familien fra Sjælland er samarbejdet med Michael og Hussnedkeren A/S endt ud i et 89 m2 stort sommerhus af præfabrikerede træelementer samt en 20 m2 anneks-bygning.

Facaden er beklædt med kvalitetstræ fra Superwood. Indendørs er væggene beklædt med birkefinér, mens lofterne er forsynet med lyddæmpende akustikpaneler i træ.

Hurtigt byggeri med træelementer

Michael og Hussnedkeren A/S har stor erfaring med at producere træelementer til mange former for byggeri.

»Vi laver selv konstruktionstegningerne og fremstiller træelementerne på vores eget værksted. Det betyder, at vi kan tilpasse dem helt efter kundens ønsker, så de passer præcist til deres byggeri«, fortæller tømrermester Mads Rytter.

Han fortsætter:

»I forbindelse med opførelsen af sommerhuset i Fuglsøvig lavede vi præfabrikerede vægelementer hjemme på værkstedet med udgangspunkt i vores egne konstruktionstegninger. På den måde kan et nybyggeri af denne type gå forholdsvist stærkt. Perioden fra færdige tegninger til overdragelse er normalvis omkring 12 uger«.

Sommerhusejeren fik disse resultater fra projektet:

  • Nybygget sommerhus (89 m2)
  • Anneks (20 m2)

 

Sommerhuset er opført i perioden 1/12-2019 – 01/05-2020

Mads-Rytter-Michael-og-Hussnedkeren-300x300

Michael og Hussnedkeren A/S om præfabrikerede træelementer:

Vi laver selv konstruktionstegningerne og fremstiller træelementerne på vores eget værksted. Det betyder, at vi kan tilpasse dem helt efter kundens ønsker, så de passer præcist til deres byggeri.

Mads Rytter

-

tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.