Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Tømrer- og snedkerarbejde i butik

WestWind-butik i Ebeltoft

Sport- og outdoor-kæden WestWind stod i 2016 over for at åbne en ny forretning i Ebeltoft. Michael & Hussnedkeren A/S blev hyret til at stå for tømrer- og snedkerarbejdet på den nye lokation – og igen da butikken i 2019 blev udvidet til dobbeltstørrelse.

I forbindelse med åbning af butik i Ebeltoft i 2016 stod WestWind over for at skulle forvandle lokalerne på Strandvejen 12, som oprindeligt har huset busværksted og senere fiskegrejsbutik, til en moderne forretning med sport-, outdoor- og fritidsbeklædning. Under ombygningen stod Michael & Hussnedkeren A/S for alt tømrer- og snedkerarbejde i butikken.

WestWind udvidet til dobbeltstørrelse

I 2019 havde sport- og outdoor-kæden atter bud efter Michael & Hussnedkeren A/S. Efter opførelse af en tilbygning på 230 kvadratmeter og ombygning af de eksisterende lokaler kunne WestWind i Ebeltoft slå dørene op til en cirka dobbelt så stor butik som tidligere – hele 500 kvadratmeter med plads til nye mærker og et bredere varesortiment.

Specialbygget butiksinventar

Michael & Hussnedkeren A/S tog i forbindelse med udvidelsen og ombygningen sig af alt tømrer- og snedkerarbejdet i både butik og ejendommens lejlighed på 1. sal. Arbejdet bestod blandt andet i:

  • Nedbrydning
  • Montering af nye døre og vinduer
  • Opsætning af Troldtekt-loft
  • Specialbygget butiksinventar
  • Montering af butiksinventar
  • Renovering af to lejligheder

Indretningen blev udført i henhold til kædens koncept, hvilket sikrer tydelig sammenhæng mellem WestWinds øvrige butikker i Danmark. Blandt andet specialbyggede Michael og Hussnedkeren A/S både disk og prøverum i genbrugstræ fra pallerammer.

Velfungerende samarbejde

I forbindelse med ombygningen og udvidelsen af WestWind i Ebeltoft udførte Michael & Hussnedkeren A/S deres del af arbejdet i fagentreprise og havde på projektet et velfungerende samarbejde med murerfirmaet J. Kvist og elinstallatøren NMT El-Service.

WestWind-butik i Ebeltoft

WestWind om samarbejdet:

WestWind er en Varde-baseret virksomhed med 22 butikker langs den jyske vestkyst, så Ebeltoft var udebane for os. Vi havde derfor intet kendskab til håndværkere i området, men kontakten til Michael & Hussnedkeren A/S har været nem og kemien fin. Michael & Hussnedkeren A/S har udvist stor forståelse for opgaven. Undervejs har vi fået god sparring, når vi har været usikre på hvilken løsning, vi skulle vælge. Alt i alt synes vi, at resultatet i både butik og lejlighed har indfriet vores forventninger – og lidt til. Vi har blandt andet fået sat paneler op i lejligheden, fået lavet stor terrasse med rækværk – flot arbejde med god finish. Det var vigtigt for os at finde et firma med kort responstid, når små som store akutte opgaver opstår. Det lever Michael & Hussnedkeren A/S op til, og vi har kun godt at sige om vores samarbejde med dem.

Kort om WestWind

WestWind åbnede den første butik i Blåvand i 1985. Siden er der åbent flere filialer beliggende i kystbyer fra Rømø i syd til Skagen i Nord og med et par enkelte afstikkere til Marielyst på Falster, Bogense og Ebeltoft. Sortimentet er en blanding af sport-, outdoor- og fritidsbeklædning med kendte mærker.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du at bygge om i butikken eller få specialbygget butiksinventar?

Hos Michael og Hussnedkeren A/S er vi altid klar til at hjælpe – kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har et butiksindretningsprojekt i tankerne.