Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Ombygning af Danske Bank-filial i Ebeltoft

I en bygning fra 1970’erne på Jernbanegade i Ebeltoft har Michael & Hussnedkeren A/S hjulpet Danske Bank med at omdanne ét stort lejemål til mindre og mere tidssvarende lokaler.

De senere år har Danske Bank samlet de centrale og mere videnstunge kompetencer i større enheder. Derfor har bankens mindre og lokale afdeling i Ebeltoft fremover ikke behov for så meget plads som hidtil. Lokalerne i Jernbanegade i Ebeltoft er derfor blevet delt op, renoveret og nyindrettet fra gulv til loft med mødelokaler, skranke, arbejdsstationer, tekøkken og toilet, så bankens kunder fremover kan mødes med deres bankrådgiver i mindre, men mere tidssvarende lokaler.

Byggesag udført af lokalt håndværker-team

Michael & Hussnedkeren A/S blev i forbindelse med ombygningen af Danske Bank i Ebeltoft hyret til at udføre alt tømrerarbejde. Med på byggesagen var desuden: Arbejdet havde opstart i november 2021, og den lokale bankfilial stod klar til indflytning i januar 2022.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.