I en bygning fra 1970’erne på Jernbanegade i Ebeltoft har Michael & Hussnedkeren A/S hjulpet Danske Bank med at omdanne ét stort lejemål til mindre og mere tidssvarende lokaler.

Ombygning af Danske Bank i Ebeltoft
Ombygning af Danske Bank i Ebeltoft
Ombygning af Danske Bank i Ebeltoft
Ombygning af Danske Bank i Ebeltoft

De senere år har Danske Bank samlet de centrale og mere videnstunge kompetencer i større enheder. Derfor har bankens mindre og lokale afdeling i Ebeltoft fremover ikke behov for så meget plads som hidtil.

Lokalerne i Jernbanegade i Ebeltoft er derfor blevet delt op, renoveret og nyindrettet fra gulv til loft med mødelokaler, skranke, arbejdsstationer, tekøkken og toilet, så bankens kunder fremover kan mødes med deres bankrådgiver i mindre, men mere tidssvarende lokaler.

Byggesag udført af lokalt håndværker-team

Michael & Hussnedkeren A/S blev i forbindelse med ombygningen af Danske Bank i Ebeltoft hyret til at udføre alt tømrerarbejde.

Med på byggesagen var desuden:

Arbejdet havde opstart i november 2021, og den lokale bankfilial stod klar til indflytning i januar 2022.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med renovering eller ombygning?

Er det tid til nye, større eller bedre kvadratmeter i din virksomhed? Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til renovering og ombygning. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør.

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Leave a Reply