Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Hovedentreprenør på udvidelse af efterskole

Da forventningsfulde elever i starten af august mødte ind til skoleåret 22/23 på Femmøller Efterskole havde Michael & Hussnedkeren A/S få uger forinden afsluttet en udvidelse af skolen i form af en ny træbygning til undervisning og administration.

Øget tilgang af efterskoleelever betød pladsmangel på Femmøller Efterskole på Djursland. Derfor ønskede skolen at udvide med ekstra kvadratmeter.

Nybyggeri frem for pavilloner

I første omgang havde efterskolen overvejet at opstille nøglefærdige pavilloner, men efter dialog med Michael & Hussnedkeren A/S stod det klart, at efterskolen i Femmøller også havde en anden mulighed.

Som et alternativ kunne Michael & Hussnedkeren A/S opføre en stationær bygning, der både pris- og indretningsmæssigt matchede skolens budget og behov.

Solid erfaring med træbygninger

Femmøller Efterskole valgte derfor Michael & Hussnedkeren A/S som hovedentreprenør på udvidelsen af efterskolen. Opgaven bestod i at opføre en ny bygning på 120 kvadratmeter fordelt på

  • Undervisningslokale
  • Forstanderkontor
  • Hvilerum
  • Badefaciliteter


»I byggeriet er der lagt vægt på sundt og behageligt indeklima blandt andet i form af god ventilation. Desuden er bygningen opført som et traditionelt træbyggeri, hvor bærende konstruktion og facade er af træ«, fortæller tømrermester Mads Rytter om byggesagen, der lå lige til højre benet for Michael & Hussnedkeren A/S. Han fortsætter:

»Træ er et klimafornuftigt byggemateriale til både bærende konstruktioner, facade og indvendig beklædning. Vores oplevelse er, at interessen for at bygge i træ er stigende. De seneste år har vi opført mange forskellige træbygninger – og som tømrerfirma glæder det os selvfølgelig hver gang, træ spiller hovedrollen på en byggesag«.

Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600

Om totalrenoveringen:

I bund og grund var beskeden fra ejerne, at de ingen halve løsninger ønskede.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Et hold af velkendte samarbejdspartnere

»Byggeperioden strakte sig over små fem måneder og forløb fuldstændigt planmæssigt. Vi afleverede den færdige bygning til Femmøller Efterskole til aftalt tid i uge 28 – et par uger før skoleåret 22/23 startede«, siger Mads Rytter og fortsætter:

»Når vi tager ansvaret for en hovedentreprise, lægger vi stor energi i, at holdet på byggesagen kommer til at bestå af håndværkere, som vi kender godt og er vant til at arbejde sammen med. På den måde kører det hele mest optimalt«.

På Femmøller Efterskole blev den nye bygning opført i et samarbejde mellem Michael & Hussnedkeren A/S som tømrer og hovedentreprenør samt følgende underleverandører:


Arbejdet havde opstart i marts 2022, og bygningen blev afleveret til en tilfreds bygherre i juli 2022. Michael & Hussnedkeren A/S havde under hele byggeperioden to faste tømrersvende tilknyttet – Morten Bruun og Simon Konge Laursen.

Slip for bøvl med en hovedentreprenør

Gør som Femmøller Efterskole. Lad os påtage os rollen som hovedentreprenør på dit byggeri. Vi giver et samlet tilbud på din opgave, udarbejder tidsplanerne og leder dit byggeri inklusive alle underentreprenører fra start til slut. Så kan du bruge tiden på det, du er bedst til.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.