Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Ombygning af eksisterende hal for Skørping Varmeværk

På varmeværket i Skørping har Michael & Hussnedkeren A/S som underentreprenør til Scan Construction ApS stået for ombygning af en eksisterende hal.

Skørping Varmeværk i Nordjylland ønskede at ombygge deres eksisterende hal på Skørping Nord 11 for at skabe plads til et ekstra kedelanlæg. Michael & Hussnedkeren A/S har i underentreprise til Scan Construction ApS bidraget til ombygningen.

Arbejdet blev udført i starten af 2021, og bestod for Michael & Hussnedkeren A/S i:

  • Isolering af loft
  • Montering af Troldtekt-lofter
  • Flytning af port og dør
  • Klargøring til panelmontører


Med ombygningen har Skørping Varmeværk opnået:

  • Ny kedelhal med mulighed for opvarmning

Solid erfaring med halbyggeri

Har du behov for nye, større eller bedre kvadratmeter til lager, værksted, produktion eller lignende?

Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til halbyggeri – nybyg, tilbyg og renovering. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør.

Scanconstruction_logo_700x700

Scan Construction ApS om samarbejde

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Michael & Hussnedkeren A/S. De lever op til vores forventninger, sikrer fremdrift på byggeriet og byder ind med fornuftige løsninger på de udfordringer, der naturligt opstår undervejs i en byggeproces. Det er bestemt sandsynligt, at vi også i fremtiden kommer til at lave halbyggerier sammen. Jeg vil helt klart anbefale Michael & Hussnedkeren A/S til andre.

Kort om Scan Construction ApS

Scan Construction ApS er et import-, salgs- og rådgivningsfirma, der leverer sandwichpaneler og byggematerialer til håndværkere, entreprenører og tømmerhandlere samt udfører halbyggerier i del- og totalentrepriser.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.