På varmeværket i Skørping har Michael & Hussnedkeren A/S som underentreprenør til Scan Construction ApS stået for ombygning af en eksisterende hal.

Ombygning af eksisterende hal
Ombygning af eksisterende hal
Ombygning af eksisterende hal
Ombygning af eksisterende hal

Skørping Varmeværk i Nordjylland ønskede at ombygge deres eksisterende hal på Skørping Nord 11 for at skabe plads til et ekstra kedelanlæg. Michael & Hussnedkeren A/S har i underentreprise til Scan Construction ApS bidraget til ombygningen.

Arbejdet blev udført i starten af 2021, og bestod for Michael & Hussnedkeren A/S i:

  • Isolering af loft
  • Montering af Troldtekt-lofter
  • Flytning af port og dør
  • Klargøring til panelmontører

Med ombygningen har Skørping Varmeværk opnået:

  • Ny kedelhal med mulighed for opvarmning

Solid erfaring med halbyggeri

Har du behov for nye, større eller bedre kvadratmeter til lager, værksted, produktion eller lignende?

Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til halbyggeri – nybyg, tilbyg og renovering. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør.

Logo for Scan Construction

Scan Construction ApS om samarbejdet

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Michael & Hussnedkeren A/S. De lever op til vores forventninger, sikrer fremdrift på byggeriet og byder ind med fornuftige løsninger på de udfordringer, der naturligt opstår undervejs i en byggeproces. Det er bestemt sandsynligt, at vi også i fremtiden kommer til at lave halbyggerier sammen. Jeg vil helt klart anbefale Michael & Hussnedkeren A/S til andre.

Christian S. Rumph, medindehaver af Scan Construction ApS

Kort om Scan Construction ApS

Scan Construction ApS er et import-, salgs- og rådgivningsfirma, der leverer sandwichpaneler og byggematerialer til håndværkere, entreprenører og tømmerhandlere samt udfører halbyggerier i del- og totalentrepriser.

Spørg os om dit næste halbyggeri

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om dit halbyggeri. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

 

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

 

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Leave a Reply