Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Halbyggeri i storentreprise for Ebeltoft Fjernvarmeværk

Som storentreprenør har Michael & Hussnedkeren A/S i 2020 stået i spidsen for opførelsen af en ny hal til Ebeltoft Fjernvarmeværk.

Udvidelse af Ebeltoft Fjernvarmeværk

På grund af pladsmangel besluttede Ebeltoft Fjernvarmeværk at udvide med en ny hal på 400 m2, som skal huse blandt andet rørlager, værksted og garager.

Halbyggeri i storentreprenør

Efter en licitation blev Michael og Hussnedkeren A/S blev tildelt opgaven som storentreprenør på opførelsen af den nye hal i Ebeltoft. Storentreprisen bestod blandt andet af:

  • tømrer- og snedkerarbejde
  • murerarbejde
  • vvs-arbejde
  • el-arbejde


Maskinerne gik i gang med forberedelse af grunden på Hans Winthers Vej 7A i Ebeltoft først på sommeren 2020, og hallen stod klar til brug i starten af 2021.

Skal vi også opføre dit halbyggeri?

Er det tid til nye, større eller bedre kvadratmeter i din virksomhed? Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til opgaver i forbindelse med halbyggeri. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør.

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om dit halbyggeri. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mads-Rytter-Michael-og-Hussnedkeren-300x300

I forbindelse med halbyggeriet havde vi et godt samarbejde med blandt andet bygherren Arkikon og stålleverandøren Scan Construction.

Mads Rytter

-

tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.