Algebehandling
Djursland, Ebeltoft og Aarhus

Lad os stå for rensning af tag, fliser og facade.

Har du problemer med alge- og mosbelægninger på for eksempel tag, facade, indkørsel og terrasse? Michael & Hussnedkeren A/S tilbyder rensning af udendørs overflader hos private kunder, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner på Djursland samt i Aarhus-området.

Ønsker du pris på algebehandling?

Algerens af alle udendørs overflader

Er dit tag, din facade, terrasse eller indkørsel angrebet af alger og mos?

Michael & Hussnedkeren A/S råder over topprofessionelt algebehandlingsudstyr. Og vi er klar til at rykke ud for at fjerne uønskede alge- og mosbelægninger på stort set alle typer af udendørs overflader hos både private og erhverv i områderne omkring Ebeltoft, Grenaa, Randers og Aarhus.

Flere fordele ved algebehandling

Rensning af tag, fliser, terrasse og facade kan hurtigt og effektivt få din ejendom og udenomsarealer til at fremstå præsentable og pæne igen. Algebehandling har en række fordele:

Forlænget levetid

Alger og mos er ikke kun grimme at se på – de binder også fugt, og det bidrage til at forringe levetiden på alle udendørsoverflader såsom tag, fliser, træterrasse og murværk. Algebehandling fjerner belægninger og beskytter mod unødvendig tidlig nedbrydning af overfladerne.

Æstetik

Alger, mos og snavs giver udendørs overflader et forsømt udseende. Algebehandling fjerner effektivt skidt, smuds, alger, mos og flisepest, så dit tag og belægning fremstår smukt igen.

Sikkerhed

Algevækst kan gøre overflader glatte – særligt i vådt vejr. Algebehandling gør overflader på indkørsel, havegang og terrasse mere skridsikre og reducerer dermed risikoen for ulykker og faldskader.

Godkendte algebehandlingsmidler

Hos Michael & Hussnedkeren A/S følger vi de gældende retningslinjer på området og anvender godkendte algebehandlingsmidler til bekæmpelse af algevækst på udendørs overflader.

Algebehandling som en service

Få dit tag, dine fliser eller din facade algebehandlet én gang om året. Med en serviceaftale på algebehandling hos Michael & Hussnedkeren A/S forlænger du overfladens levetid og sikrer en præsentabel ejendom.

Vil du være algefri?

Vi hjælper kunder på Djursland, Ebeltoft, Grenaa og Aarhus

Mangler du hjælp til at få fjernet algerne på taget, på terrassen, i indkørslen, på hegnet eller på facaden?

Vi leverer kompetent algebehandling til både private, erhverv og offentlige kunder. Prisen afhænger naturligvis af omfanget på din opgave.

Udfyld vores kontaktformular og indhent et uforpligtende tilbud på algebehandling i områderne omkring Ebeltoft, Grenaa, Randers eller Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S har bygget stort og småt for både private, erhverv og offentlige kunder – og vi har fungeret som både total-, hoved-, fag- og underentreprenør. Tag et kig på vores referencer, og se hvordan vi har hjulpet andre.