Som underentreprenør til Scan Construction ApS har Michael & Hussnedkeren A/S været med at opføre en ny produktionshal for TS-Tegl i Låsby.

Ny produktionshal
Ny produktionshal

På Ulvehøjvej i Låsby har TS-Tegl til huse. Her har Scan Construction ApS med assistance fra Michael & Hussnedkeren A/S opført en ny hal til produktion af tegloverliggere.

Produktionshallen blev opført i starten af 2021, og opgaven for Michael & Hussnedkeren A/S indebar:

  • Montering af vinduer
  • Montering af 2.000 m2 Troldtekt-lofter

Spørg os om dit næste halbyggeri

Drømmer du om mere plads til lager, værksted eller produktion?

Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til nybyg, tilbyg og renovering. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør på halbyggerier i hele landet.

Logo for Scan Construction

Fleksibel og løsningsorienteret samarbejdspartner

Vi er glade for at arbejde sammen med Michael & Hussnedkeren A/S, som til fulde lever op til vores forventninger. De stiller med kompetente folk, der forstår hvilket halbyggeri, vi gerne vil levere og i hvilken kvalitet. Og så er de meget løsningsorientrede og fleksible, når der opstår uforudsete udfordringer.

Christian S. Rumph, medindehaver af Scan Construction ApS

Kort om Scan Construction ApS

Scan Construction ApS leverer sandwichpaneler og byggematerialer til håndværkere, entreprenører og tømmerhandlere og udfører halbyggerier i del- og totalentrepriser i samarbejde med underentreprenører.

Spørg os om dit næste halbyggeri

Kontakt enten Mads på 60 14 63 65 eller Michael på 20 99 05 97 og få en uforpligtende snak om dit halbyggeri. Eller udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

 

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

 

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Leave a Reply