Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Opførelse af ny produktionshal til TS-Tegl i Låsby

Som underentreprenør til Scan Construction ApS har Michael & Hussnedkeren A/S været med at opføre en ny produktionshal for TS-Tegl i Låsby.

På Ulvehøjvej i Låsby har TS-Tegl til huse. Her har Scan Construction ApS med assistance fra Michael & Hussnedkeren A/S opført en ny hal til produktion af tegloverliggere.

Produktionshallen blev opført i starten af 2021, og opgaven for Michael & Hussnedkeren A/S indebar:

  • Montering af vinduer
  • Montering af 2.000 m2 Troldtekt-lofter

Spørg os om dit næste halbyggeri

Drømmer du om mere plads til lager, værksted eller produktion?

Spørg Michael og Hussnedkeren A/S om hjælp til nybyg, tilbyg og renovering. Vi arbejder både som total-, hoved-, fag- og underentreprenør på halbyggerier i hele landet.

Scanconstruction_logo_700x700

Fleksibel og løsningsorienteret samarbejdspartner

Vi er glade for at arbejde sammen med Michael & Hussnedkeren A/S, som til fulde lever op til vores forventninger. De stiller med kompetente folk, der forstår hvilket halbyggeri, vi gerne vil levere og i hvilken kvalitet. Og så er de meget løsningsorientrede og fleksible, når der opstår uforudsete udfordringer.

Kort om Scan Construction ApS

Scan Construction ApS leverer sandwichpaneler og byggematerialer til håndværkere, entreprenører og tømmerhandlere og udfører halbyggerier i del- og totalentrepriser i samarbejde med underentreprenører.

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.