Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Specialtegnet sommerhus opført i totalentreprise

I starten af 2021 afleverede Michael og Hussnedkeren A/S et nøglefærdigt, specialtegnet sommerhus med lækker udsigt til en glad familie.

I Femmøller – med en skøn udsigt over Ebeltoft Vig – har en familie fået opført et specialtegnet sommerhus. Sommerhusdrømmen er realiseret af Michael & Hussnedkeren A/S, der som totalentreprenør har stået for alt, fra tegningsarbejde til færdigt sommerhus.

Personligt sommerhus tilpasset grunden

»Vi fandt ikke nogle typehuse, der til fulde opfyldte vores ønsker. I området havde vi set, hvordan Michael & Hussnedkeren A/S havde opført et sommerhus, som matchede vores smag«, fortæller sommerhusejerne.

Familien kom derfor til Michael & Hussnedkeren A/S med deres idéer om et sommerhus med mere optimal planløsning, nutidig komfort og bedre udnyttelse af udsigten som erstatning for det gamle hus, der i forvejen lå på deres grund.

Med udgangspunkt i familiens skitser fik Michael & Hustømreren A/S lavet tegninger af sommerhuset.

Totalløsning gør det lettere at komme i mål

Derefter fortsatte Michael & Hussnedkeren A/S byggeprocessen med indhentning af blandt andet ingeniørberegninger, priser fra underentreprenører og den lovpligtige miljøscreening, som var nødvendig, inden det oprindelige sommerhus kunne brydes ned og fjernes.

Med udgangspunkt i tegningerne lavede Michael og Hussnedkeren A/S herefter et detaljeret tilbud og en tidsplan for byggeriet. Da aftalen med familien var på plads, blev holdet af håndværkere sammensat og byggeriet gik i gang under ledelse af tømrermester Mads Rytter.

»Vi valgte en totalløsning, fordi vi ikke har erfaring med byggeprojekter. Derfor var vi mest trygge ved, at Michael & Hussnedkeren A/S stod for det hele. De fjernede det gamle hus på grunden og tog sig af hele byggeriet«, fortæller familien.

På sommerhusbyggeriet stod Michael og Hussnedkeren A/S i spidsen for totalentreprisen, som omfattede:

  • Rådgivning
  • Tegningsarbejde
  • Nedbrydning, jord- og betonarbejde
  • Tømrer- og snedkerarbejde
  • Byggeledelse

Om samarbejdet siger kunden:

Fra vi kom med den første idé til sommerhuset stod færdigt, gik alt som aftalt. Gennem hele processen oplevede vi tømrermester Mads Rytter og hans hold af håndværkere som kvalitetsbevidste, lyttende, tålmodige og proaktive. De kom med god rådgivning og styrede os sikkert i mål med sommerhusprojektet – både når det kommer til tid og økonomi.

 

Sommerhusejer

I Femmøller – med en skøn udsigt over Ebeltoft Vig – har en familie fået opført et specialtegnet sommerhus. Sommerhusdrømmen er realiseret af Michael & Hussnedkeren A/S, der som totalentreprenør har stået for alt, fra tegningsarbejde til færdigt sommerhus.

Sommerhus baseret på træelementer

Selve byggeriet startede med nedbrydning samt jord- og støbearbejde udført af Michael & Hussnedkeren A/S’ egen entreprenørafdeling. Dernæst blev sommerhusets bærende træelementer rejst.

»Vi har solid erfaring med træelementbyggeri. Konstruktionen tegner vi på vores egen tegnestue, og normalvis præfabrikerer vi træmodulerne på værkstedet. På dette projekt rejse vi dog huset direkte på soklen. Men kun fordi vejret var perfekt til det – tørt og lunt«, fortæller tømrermester Mads Rytter.

Lækre materialer både ude og inde

For familien er samarbejdet med Michael og Hussnedkeren A/S endt ud i et 100 m2 stort sommerhus og en træterrasse på 120 m2.

»Der er valgt lækre materialer i hele huset, så det har virkelig været en fornøjelse at stå for opførelsen«, siger tømrermester Mads Rytter.

Han fortæller blandt andet, at sommerhusets facade består af en Cembrit Windstopper Extreme-vindspærre samt en ThermoWood-listebeklædning, der tillader konstruktionen at ånde samtidig med, at materialerne er meget modstandsdygtige overfor angreb af råd og svamp.

Træterrassen er ligeledes lavet af ThermoWood.

Indendørs er der lagt Pitch Pine fyrtræsgulve, som udmærker sig ved at være stort set knastfrit, mens lofterne er forsynet med gips og lyddæmpende akustikfelter i træ.

»Vi er glade for alle husets løsninger – særligt udnyttelsen af udsigten. Skal vi fremhæve mere, så er det nok akustikløsningen i køkken-alrummet. Mads foreslog felter i gipsloftet lavet med samme trætype, som vi har på gulvet. Det ser både flot ud og absorberer lyden godt. Løsningen gør en stor positiv forskel i forhold til den lyd, vi oplever i vores helårsbolig«, fortæller familien.

Om samarbejdet siger kunden:

Samarbejdet med Michael & Hussnedkeren A/S er forløbet med fin forståelse for vores behov, stor gennemsigtighed og god styring. Projektet var nok lidt tungt at løbe i gang, fordi vi havde mange overvejelser, inden vi besluttede os endeligt. Men resultatet er blevet virkelig godt – vi er meget glade.

Sommerhusejer

Familien fik disse resultater fra samarbejdet

  • Nyopført fritidshus (100 m2)
  • Skur (23 m2)
  • Træterrasse (120 m2)


Sommerhuset er opført i perioden august 2020 – februar 2021

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.