Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Renovering af storkøkken i drift

Problemer med opstigende grundfugt krævede en omfattende og øjeblikkelig renovering i et kommunalt industrikøkken. Michael og Hussnedkeren A/S blev i sommeren 2020 hyret af Syddjurs Kommune til at lede renoveringen i samarbejde med kommunen.

Renoveringsopgave krævede hurtig indsats

Syddjurs Kommunes storkøkken i Rønde gennemgik i sommeren 2020 en gennemgribende renovering efter det stod klart, at opstigende grundfugt havde beskadiget storkøkkenet, der leverer mad til borgere i hele kommunen. Renoveringen blev derfor igangsat straks skaden blev opdaget.

Kommunen fik disse resultater fra projektet:

  • Fuld drift under renoveringen
  • Nyrenoveret storkøkken på få uger

Renoveringen er udført i august 2020.

Storkøkken holdt i drift under renovering

Tømrermester Michael Overgaard fra Michael og Hussnedkeren A/S blev tilkaldt. Han dannede sig hurtigt et overblik over sagens omfang. Først og fremmest skulle alt inventar og ødelagte bygningsdele fjernes fra storkøkkenet. Dernæst opsatte Michael og Hussnedkeren A/S støvvægge, containere, skurvogne og etablerede sluse og elevator, så storkøkkenet kunne fortsætte med at levere mad ud til borgere gennem hele renoveringsperioden. På renoveringsopgaven stod Michael og Hussnedkeren A/S for:
  • Ledelse og overordnet koordinering i samarbejde med kommunen
  • Etablering af midlertidige køkkenfaciliteter
  • Reetablering og genmontering af køkkeninventar
Michael-Overgaard-Tømrermester-Michael-Hussnedkeren_web-600x600
Renoveringsopgaven hos Syddjurs Kommune involverede flere håndværksfag og krævede et stort koordineringsarbejde, hvor vi skulle holde mange bolde i luften på én gang. Da der var mest pres på, havde vi alene fra Michael og Hussnedkeren A/S seks mand på sagen. I sådanne sager er det afgørende at have de rette medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. På den måde kan arbejdet foregå hurtigt og effektivt.

Michael Overgaard

-

tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Overvejer du et lignende projekt?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen herunder.