Problemer med opstigende grundfugt krævede en omfattende og øjeblikkelig renovering i et kommunalt industrikøkken. Michael og Hussnedkeren A/S blev i sommeren 2020 hyret af Syddjurs Kommune til at lede renoveringen i samarbejde med kommunen.

Renovering af storkøkken-midlertidigt køkken
Renovering af storkøkken-midlertidigt køkken 5
Renovering af storkøkken-midlertidigt køkken 4
Renovering af storkøkken-midlertidigt køkken 3

Renoveringsopgave krævede hurtig indsats

Syddjurs Kommunes storkøkken i Rønde gennemgik i sommeren 2020 en gennemgribende renovering efter det stod klart, at opstigende grundfugt havde beskadiget storkøkkenet, der leverer mad til borgere i hele kommunen. Renoveringen blev derfor igangsat straks skaden blev opdaget.

Storkøkken holdt i drift under renovering

Tømrermester Michael Overgaard fra Michael og Hussnedkeren A/S blev tilkaldt. Han dannede sig hurtigt et overblik over sagens omfang. Først og fremmest skulle alt inventar og ødelagte bygningsdele fjernes fra storkøkkenet.

Dernæst opsatte Michael og Hussnedkeren A/S støvvægge, containere, skurvogne og etablerede sluse og elevator, så storkøkkenet kunne fortsætte med at levere mad ud til borgere gennem hele renoveringsperioden.

På renoveringsopgaven stod Michael og Hussnedkeren A/S for:

  • Ledelse og overordnet koordinering i samarbejde med kommunen
  • Etablering af midlertidige køkkenfaciliteter
  • Reetablering og genmontering af køkkeninventar
Tømrermester Michael Overgaard

Renoveringsopgaven hos Syddjurs Kommune involverede flere håndværksfag og krævede et stort koordineringsarbejde, hvor vi skulle holde mange bolde i luften på én gang. Da der var mest pres på, havde vi alene fra Michael og Hussnedkeren A/S seks mand på sagen.

I sådanne sager er det afgørende at have de rette medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. På den måde kan arbejdet foregå hurtigt og effektivt.

Michael Overgaard, tømrermester

Kommunen fik disse resultater fra projektet:

  • Fuld drift under renoveringen
  • Nyrenoveret storkøkken på få uger

Renoveringen er udført i august 2020.

Har uheldet været ude?

Har uheldet være ude, og har du fået skade i din bygning, så står Michael og Hussnedkeren A/S klar til at hjælpe med at udbedre skaderne.

Kontakt Mads Rytter-Michael & Hussnedkeren

Mads Rytter
Tømrermester

Kontakt Michael Overgaard-Michael & Hussnedkeren

Michael Overgaard
Tømrermester

Udpluk af opgaver vi har løst hos vores kunder

Michael & Hussnedkeren A/S laver snedker-, tømrer- og entreprenørarbejde – primært på Djursland og i Aarhus-området, men vi løser også opgaver i resten af landet.

Leave a Reply