Ring til os

Kontakt

Få tilbud

Reducér din varmeregning

Nyt tag og nye vinduer

Den aktuelle usikkerhed om energiforsyningerne har resulteret i, at energipriserne generelt er steget kraftigt. Til gavn for både din egen pengepung og klimaet kan du bidrage til at sænke energiforbruget ved at sikre dig, at dit hus eller sommerhus står skarpt inden næste fyringssæson.

Netop nu anbefaler Energistyrelsen alle at spare på energien. Derfor er det sund fornuft for mange husejere at overveje energioptimerende tiltag i boligen eller sommerhuset inden næste fyringssæson – særligt hvis huset er bygget før 1990’erne.

Renoverer du dit ældre sommerhus eller helårshus med fokus på tiltag, der hjælper huset med at holde bedre på varmen, er der ikke kun mulighed for at spare penge og CO2. Du kan også glæde dig over mange andre behagelige fordele, der følger med – for eksempel:

  • bedre indeklima
  • mindre træk og kuldenedfald
  • husets værdi stiger

Spar energi i huset og sommerhuset

Der er flere ting, du som husejer kan gøre for at spare på energien. For eksempel kan du overveje at:

  • udskifte de gamle, utætte vinduer og døre
  • renovere eller udskifte taget
  • efterisolere loft, ydervægge og etageadskillelse

Udskift dine vinduer og døre

Udskiftning af ældre vinduer og yderdøre er normalvis et godt sted at sætte ind, hvis du vil spare på udgifterne til varme og samtidig opnå bedre indeklima i form af blandt andet mindre træk.

Lad os hjælpe dig med at vurdere om udskiftning af vinduer og døre er en oplagt løsning hjemme hos dig.

Læs mere om udskiftning af vinduer og døre.

Efterisolering kan bremse varmetab

Er ydervægge, hulmure, skråvægge og etageadskillelser korrekt isoleret i dit hus eller sommerhus?

Hvis du bor i et hus, der er bygget før 1990’erne, kan du med stor sandsynlighed sænke din varmeregning ved hjælp af efterisolering.

Der findes flere forskellige effektive og gode metoder til efterisolering, men der er forskel fra hus til hus, hvilke der kan benyttes. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for efterisolering og rentabiliteten ved energioptimering.

Læs om isolering med papir.

Tagrenovering – eller helt nyt tag?

Tagisolering efter gældende standarder mindsker varmetabet, så din varmeregning bliver mindre. Samtidig får du et mere behageligt indeklima og sparer CO2. Tagrenovering eller et helt nyt tag er ofte til gavn for både klima og din pengepung.

Det er forskelligt fra bolig til bolig, hvad der kan lade sig gøre. Vi kan hjælpe dig med at vurdere dine muligheder.

Læs mere om tagarbejde.

Bliv klar til næste fyringssæson – spørg os

Er du hus- eller sommerhusejer? Og vil du gerne spare på energien og pengene? Så spørg os om energioptimerende tiltag i helårshuset eller sommerhuset. Vi er klar til at hjælpe!

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Læs flere nyheder fra os

Hold dig opdateret om, hvad vi foretager os – både her på siden og på sociale medier.